Beni herkes seviyor kimse öldürmeye kıyamaz ama seni öldürmek için herkesin bi sebebi varKiz zaten foruma bıraksalar ilk sen ve çiğdem linç edilir siz iki edepsiz varken bana bişi olmaz![]()
Beni herkes seviyor kimse öldürmeye kıyamaz ama seni öldürmek için herkesin bi sebebi varKiz zaten foruma bıraksalar ilk sen ve çiğdem linç edilir siz iki edepsiz varken bana bişi olmaz![]()
Dizide oya oldurecek gibi arzuyu ; arzu sen olduğuna göre dışarıdan gelen kadın da @Dosi olduğuna göre katil o![]()
Kiz nereden bilicen seni kim seviyor milletin kucağına oturmaktan yüzlerine bakmiyon ki sevgi GoresinBeni herkes seviyor kimse öldürmeye kıyamaz ama seni öldürmek için herkesin bi sebebi var![]()
Sen anlamazsın bizim aramızdaki bağıKiz nereden bilicen seni kim seviyor milletin kucağına oturmaktan yüzlerine bakmiyon ki sevgi Goresin![]()
Ten tene değen bir bağ herkesle arabada yakında AIDS falan olursun sen kurtuluruz en azından herkese sirnaşamazsinSen anlamazsın bizim aramızdaki bağı![]()
Aids olan insanlar etrafımda olamazTen tene değen bir bağ herkesle arabada yakında AIDS falan olursun sen kurtuluruz en azından herkese sirnaşamazsin![]()
Bu arada olayın gerçek yanına bakarsak ve ay yapımın dediğine bakmazsak utc nin bitmesine çok az kaldı o zaman gerçektende. Bu normal değil çünkü
Neyse artık bitse de erken bitmemiş olacak enazından. İyi bir dizi işlemiş olduk bizde......Bu ayrılık haberini okuyunca benimde düşündüğüm o oldu valla bencede bitecek gibi
İzlemiş ***Neyse artık bitse de erken bitmemiş olacak enazından. İyi bir dizi işlemiş olduk bizde......
Neyse artık bitse de erken bitmemiş olacak enazından. İyi bir dizi işlemiş olduk bizde......
İzlemiş ***
Kerim in arabasına da benziyorduElveda Arzu, şimdi Arzuyu öldüren Burcu mu Pelin mi Oya mı
Pelo da Oya da araba istediğine göre katil kesin OyaKerim in arabasına da benziyordu![]()
3 Bölüm izledikten sonra dizinin figuranımı bu demiştim bu kadar pasif bir karakter görmemiştim çay çorba içen yaşlı bir kadın vardı @Aserat paylaşıp duruyordu onun gibi yemek içmek yiyip içip dizide dolanıyorduDoğru karar tebrikler.![]()