2014-2015 gibi @Çiğdem ile sana yılanın 2 başı diyorlardı sanırım bu tubacılar. @Forumdash
çiğdemle aynı grupta yer almaktan gurur duyduğum tek kategoriydi anti tbfc
Fancık gruplariyla uğraşmadiğim için hatırlayamadım. Ama kpa zamanı forum coşuyordu
Twetardan @xemrexxx ile bana saydırıp duruyordu ergenler @serhatt @mrt-06 @YiğittSen böyle deyince @Çiğdem-'in Tuba için son peygamber demesi geldi aklıma. Hatta ben de yanlış hatırlamıyorsam uyarı almıştım bir kere bunlar yüzünden. Ağzına sağlık kraliçenin.
O fanlar gebertseydi keşke siziTwetardan @xemrexxx ile bana saydırıp duruyordu ergenler ?A @serhatt @mrt-06 @Yiğitt
xemrexxx in açtığı konulara saydırıyorlardı ben aşk yaşıyormusum forumda ona bacakmısım önce Onlara ergen diyormusuz biz kimmişiz hele tubanın kız fanları var erkek yok dediydim ortalığı ayağa kaldırdılar Bana cevap verenlerde kız işte haklıyım dedim ?A
Emre ile Harun forumda paylaşıyordu onların bizim hakkımızda dediklerini bir ara o mesajları toplayıp şey edicem ozaman birlikte tekrar güleriz ?A
Neyse ki Aslıhan onlardan birinin üstünden buldozerle geçti intikam alındı.Twetardan @xemrexxx ile bana saydırıp duruyordu ergenler ?A @serhatt @mrt-06 @Yiğitt
xemrexxx in açtığı konulara saydırıyorlardı ben aşk yaşıyormusum forumda ona bacakmısım önce Onlara ergen diyormusuz biz kimmişiz hele tubanın kız fanları var erkek yok dediydim ortalığı ayağa kaldırdılar Bana cevap verenlerde kız işte haklıyım dedim ?A
Emre ile Harun forumda paylaşıyordu onların bizim hakkımızda dediklerini bir ara o mesajları toplayıp şey edicem ozaman birlikte tekrar güleriz ?A
Ayol en büyük tekmeyi Aslıhandan yemiş zaten. Tabii ki hayatım yolunda gidiyor diyecek tabi bunu yazarken klavye başında gözyaşları süzülüyor.
Dün hiçbir şeyi takmıyorum diyordun iyice mala bağladı.Aslıhan bombalamaya devam ediyor. @xemrexxx @Harunnn60 @Çiğdem
Ekli dosyayı görüntüle 64880
Ekli dosyayı görüntüle 64881
Bizimki de yeni açıklamayla prim kasmaya devam ediyor. Aslında iki taraftan biri sussa konu kapanacak ve ama ikisi de birbirinden inatçı.
Kadında üslup bırakmıyorlar sonra niye böyle yazdı diye sinirleniyorlar.