Konu konuyu açıyor birde @xemrexxx in kalan bildirimlerini daha yeni bitirdimİyi yapıyorsun boşver gidip ne yapıcaksın
Ama Japon kız modundayım yine gözler yarısı kapalı artık kaçıyorum siz devam edin
Konu konuyu açıyor birde @xemrexxx in kalan bildirimlerini daha yeni bitirdimİyi yapıyorsun boşver gidip ne yapıcaksın
Hay faruk kadr başına "dash" düşsünUyu uyu nereye kadar dimi
Tamam ya git sen beni Faruk'la baş başa bırak
Hep @xemrexxx in algıları bunlar işte aklımızı karıştırıyor bizimHay faruk kadr başına "dash" düşsün
Gitmiş bileArtık inanan yok zayıfladı iyice Dur şimdi @Çiğdem- gitmediysen dön az bişey dicem öyle defol git Sevineceksin
Güya mod olcak hep geçikmeli haber acsın Duvarında paylaşayım garibin de sevinsinGitmiş bile
@Çiğdem- i neden mod yapmışlar kiGüya mod olcak hep geçikmeli haber acsın Duvarında paylaşayım garibin de sevinsin
Aaa tamam ozaman aslında Aslıhan Gürbüz iyi oynuyor ama başka karakterlerde iş yok birde onsuz bölüm çekeceklermiş iyice çökerler @kerem @Harunnn60
Konuyu kirlettiniz iyice Çıksanız da temizlesek?Bu dizi aksiyon ağırlıklı olacak gibi
Öldü süsümü veriliyor ne oluyor
Öldü süsümü veriliyor ne oluyor
@Çiğdem- i neden mod yapmışlar ki
Bence de mod yapılmamalıydı Admin olmalıydı
Çok iyi bir kadromuz oluştu gerçekten forumu çok kırıtık dönemden en zararsız şekilde sıyırmayı başardık Allah daha huzurumuzu kaçırmasın inş @Yiğitt @S.G.A.T. @Harunnn60Forumu batırsın sonra @Çiğdem-
Konuyu hareketlendiriyoruz işte daha ne istiyorsunÇok iyi bir kadromuz oluştu gerçekten forumu çok kırıtık dönemden en zararsız şekilde sıyırmayı başardık Allah daha huzurumuzu kaçırmasın inş @Yiğitt @S.G.A.T. @Harunnn60
Sıkıcı konuyu şenlendirdikKonuyu hareketlendiriyoruz işte daha ne istiyorsun
İyilik de yaramıyor vallaSıkıcı konuyu şenlendirdik
İyi yapıyorsun boşver gidip ne yapıcaksın
Aynen bi kere uyuma bakalım evde noluyor @Çiğdem-
Konu konuyu açıyor birde @xemrexxx in kalan bildirimlerini daha yeni bitirdim
Ama Japon kız modundayım yine gözler yarısı kapalı artık kaçıyorum siz devam edin
kız yok böyle benzerlik @Aserat @xBUGRAx @MasacRE- @MEnes @cookies @vadikızı @Ahmed @Thequeer @kerem @Dosi @ozmoturk @eskici @gözlemci @S.G.A.T.
Benimde aklıma geldi Zaten karakter genel olarak şeyma'dan ilham alınmış Öyle yorumlarda görmüştüm