Karadeniz bile Ertuğruldan sonra 20 görmeyi başardı , Kenan 10 bile alsa bu şartlar da yeterli bulunmayabilir adamın her türlü işi çok zor ama bir 20 de o neden almasınKenan aksiyonu her türlü kaldırır![]()
Karadeniz bile Ertuğruldan sonra 20 görmeyi başardı , Kenan 10 bile alsa bu şartlar da yeterli bulunmayabilir adamın her türlü işi çok zor ama bir 20 de o neden almasınKenan aksiyonu her türlü kaldırır![]()
20 reyting zor ama zirveyi alır diye düşünüyorumKaradeniz bile Ertuğruldan sonra 20 görmeyi başardı , Kenan 10 bile alsa bu şartlar da yeterli bulunmayabilir adamın her türlü işi çok zor ama bir 20 de o neden almasın![]()
Süleyman gibi şiirler okuyacak mı çok merak ediyorumBaşta umudum yok tu ama tanıtımlar çok ilgimi çekti , ilk bölümler Eşkiyayı netten izleyecem Kena na bir şans verecem bende umarım harem odaları gelmez@xemrexxx @Forumdash
20 reyting zor ama zirveyi alır diye düşünüyorum![]()
Ertuğrulun adamları dövüşürken böğürüyorya Gürkan uygunda öyle yapıyorduSüleyman gibi şiirler okuyacak mı çok merak ediyorumZaten kenan şiir okuyama merakli
Diriliş gibi aksiyon ağırlıklı olur da böğürmelerine katalanabilirmiyim bilmiyorum
![]()
Sen de bir karar ver hangi diziden yanasınErtuğrulun adamları dövüşürken böğürüyorya Gürkan uygunda öyle yapıyordu@xemrexxx
Bence de Ertuğrul tarzında aksiyonlu bir dizi olur her bölüm savas sahnesi lazım ama Eşkiyam fazla etkilenmez inş![]()
etkilenmedi diyelim hangisine devam etcenErtuğrulun adamları dövüşürken böğürüyorya Gürkan uygunda öyle yapıyordu@xemrexxx
Bence de Ertuğrul tarzında aksiyonlu bir dizi olur her bölüm savas sahnesi lazım ama Eşkiyam fazla etkilenmez inş![]()
etkilenmedi diyelim hangisine devam etcen![]()
İkisinide izleyecem işteSen de bir karar ver hangi diziden yanasın![]()
![]()
Bu konuda katılıyorum sana şu saçma dizinin sonunu getirir umarımİkisinide izleyecem işteYa ilk 2 i onlar alsın yada bir gurubu o diğer gurubu o yanı Ecünnü dizilerine geçit vermesinler
![]()
![]()
![]()
KADIN'a laf yok kızz ALLAH şahidim olsun ki o saçını başını asdgsadjasdjasdİkisinide izleyecem işteYa ilk 2 i onlar alsın yada bir gurubu o diğer gurubu o yanı Ecünnü dizilerine geçit vermesinler
![]()
![]()
![]()
Sen çok normalsin yaBuda utanmadan Kadın izlemeye devam edecek Kenan varkan yok bu forumun erkekleri tuhaf ayoll![]()
![]()
@eskici
Buda utanmadan Kadın izlemeye devam edecek Kenan varkan yok bu forumun erkekleri tuhaf ayoll![]()
![]()
@eskici
Faruk bey haklı sen de çok normal sayılmazsınSen çok normalsin yaBen de mi senin gibi ecünnü desem erkeklere KKÇ haricindekilere
![]()
Faruk bey haklı sen de çok normal sayılmazsın![]()
![]()
Hahah Aaa evet kadın olarak ben aksiyon ve forumdakı erkeklerde ecünnü dizisi izliyor oradan bir tuhaflık senelerdir varSen çok normalsin yaBen de mi senin gibi ecünnü desem erkeklere KKÇ haricindekilere
![]()
Sen hani kaçıyordun vaz mı geçtinHahah Aaa evet kadın olarak ben aksiyon ve forumdakı erkeklerde ecünnü dizisi izliyor oradan bir tuhaflık senelerdir var![]()
![]()
![]()
Gitmemi mi istiyorsun beyefendiSen hani kaçıyordun vaz mı geçtin![]()
![]()
Yoo benim için hava hoş sohbet güzel ama gidicem dedin gitmedin ya o yüzden merak ettim sordumGitmemi mi istiyorsun beyefendi![]()
![]()
![]()
Babası uyanmadan yatması gerekti oysaYoo benim için hava hoş sohbet güzel ama gidicem dedin gitmedin ya o yüzden merak ettim sordum![]()
Hahaha Yeni sohbet açılıyor sürekli hazır burdaykan cevaplıyorumYoo benim için hava hoş sohbet güzel ama gidicem dedin gitmedin ya o yüzden merak ettim sordum![]()
Aynen bi kere uyuma bakalım evde noluyorİyi yapıyorsun boşver gidip ne yapıcaksın![]()
![]()