Karadeniz bile Ertuğruldan sonra 20 görmeyi başardı , Kenan 10 bile alsa bu şartlar da yeterli bulunmayabilir adamın her türlü işi çok zor ama bir 20 de o neden almasınKenan aksiyonu her türlü kaldırır
Karadeniz bile Ertuğruldan sonra 20 görmeyi başardı , Kenan 10 bile alsa bu şartlar da yeterli bulunmayabilir adamın her türlü işi çok zor ama bir 20 de o neden almasınKenan aksiyonu her türlü kaldırır
20 reyting zor ama zirveyi alır diye düşünüyorumKaradeniz bile Ertuğruldan sonra 20 görmeyi başardı , Kenan 10 bile alsa bu şartlar da yeterli bulunmayabilir adamın her türlü işi çok zor ama bir 20 de o neden almasın
Süleyman gibi şiirler okuyacak mı çok merak ediyorumBaşta umudum yok tu ama tanıtımlar çok ilgimi çekti , ilk bölümler Eşkiyayı netten izleyecem Kena na bir şans verecem bende umarım harem odaları gelmez@xemrexxx @Forumdash
20 reyting zor ama zirveyi alır diye düşünüyorum
Ertuğrulun adamları dövüşürken böğürüyorya Gürkan uygunda öyle yapıyorduSüleyman gibi şiirler okuyacak mı çok merak ediyorumZaten kenan şiir okuyama merakliDiriliş gibi aksiyon ağırlıklı olur da böğürmelerine katalanabilirmiyim bilmiyorum
Sen de bir karar ver hangi diziden yanasınErtuğrulun adamları dövüşürken böğürüyorya Gürkan uygunda öyle yapıyordu@xemrexxx
Bence de Ertuğrul tarzında aksiyonlu bir dizi olur her bölüm savas sahnesi lazım ama Eşkiyam fazla etkilenmez inş
etkilenmedi diyelim hangisine devam etcenErtuğrulun adamları dövüşürken böğürüyorya Gürkan uygunda öyle yapıyordu@xemrexxx
Bence de Ertuğrul tarzında aksiyonlu bir dizi olur her bölüm savas sahnesi lazım ama Eşkiyam fazla etkilenmez inş
etkilenmedi diyelim hangisine devam etcen
İkisinide izleyecem işteSen de bir karar ver hangi diziden yanasın
Bu konuda katılıyorum sana şu saçma dizinin sonunu getirir umarımİkisinide izleyecem işteYa ilk 2 i onlar alsın yada bir gurubu o diğer gurubu o yanı Ecünnü dizilerine geçit vermesinler
KADIN'a laf yok kızz ALLAH şahidim olsun ki o saçını başını asdgsadjasdjasdİkisinide izleyecem işteYa ilk 2 i onlar alsın yada bir gurubu o diğer gurubu o yanı Ecünnü dizilerine geçit vermesinler
Sen çok normalsin yaBuda utanmadan Kadın izlemeye devam edecek Kenan varkan yok bu forumun erkekleri tuhaf ayoll@eskici
Buda utanmadan Kadın izlemeye devam edecek Kenan varkan yok bu forumun erkekleri tuhaf ayoll@eskici
Faruk bey haklı sen de çok normal sayılmazsınSen çok normalsin yaBen de mi senin gibi ecünnü desem erkeklere KKÇ haricindekilere
Faruk bey haklı sen de çok normal sayılmazsın
Hahah Aaa evet kadın olarak ben aksiyon ve forumdakı erkeklerde ecünnü dizisi izliyor oradan bir tuhaflık senelerdir varSen çok normalsin yaBen de mi senin gibi ecünnü desem erkeklere KKÇ haricindekilere
Sen hani kaçıyordun vaz mı geçtinHahah Aaa evet kadın olarak ben aksiyon ve forumdakı erkeklerde ecünnü dizisi izliyor oradan bir tuhaflık senelerdir var
Gitmemi mi istiyorsun beyefendiSen hani kaçıyordun vaz mı geçtin
Yoo benim için hava hoş sohbet güzel ama gidicem dedin gitmedin ya o yüzden merak ettim sordumGitmemi mi istiyorsun beyefendi
Babası uyanmadan yatması gerekti oysaYoo benim için hava hoş sohbet güzel ama gidicem dedin gitmedin ya o yüzden merak ettim sordum
Hahaha Yeni sohbet açılıyor sürekli hazır burdaykan cevaplıyorumYoo benim için hava hoş sohbet güzel ama gidicem dedin gitmedin ya o yüzden merak ettim sordum
Aynen bi kere uyuma bakalım evde noluyorİyi yapıyorsun boşver gidip ne yapıcaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?