Utc 'yi bir bölüm izleyeceğim deyip 3 bölüm izlemişsin hatırlatırımMerve az göründü diye geçen bölüm çökmüş bu hafta hiç yokmuş iyice dip yapacaksınız
Utc 'yi bir bölüm izleyeceğim deyip 3 bölüm izlemişsin hatırlatırımMerve az göründü diye geçen bölüm çökmüş bu hafta hiç yokmuş iyice dip yapacaksınız
O Avatar ne cnm ıyyyy 😕😕😕Utc 'yi bir bölüm izleyeceğim deyip 3 bölüm izlemişsin hatırlatırım
Hele bu oğlan niye yine tuhaflaştı diyordum @eskici e bu gıcık sarısın ecünnü ruhunu ele geçirmişSenin ki
Bade İşçil'i severim ben
Ezel dizisinden gıcıktım ben bu sarısın ecünnüye ve bu dizide en mal karakter olarak göze çarpıyorBade İşçil'i severim ben
Ezel dizisinde ne güzel rolü vardı işte neyine gıcıktınEzel dizisinden gıcıktım ben bu sarısın ecünnüye ve bu dizide en mal karakter olarak göze çarpıyor@Harunnn60
Tefomu üzüp duruyordu ayoll hain çıkmıştı zaten anlamıştım onda bir eşy olduğunuEzel dizisinde ne güzel rolü vardı işte neyine gıcıktın
Haindi ama eğlenceli bir karakterdiTefomu üzüp duruyordu ayoll hain çıkmıştı zaten anlamıştım onda bir eşy olduğunu
Mal bir karakterdi vlla kusura bakmasın bu dizide de öyleHaindi ama eğlenceli bir karakterdi
İzlemiyorum tabii ki de ben böyle saçma sapan diziler izler miyimMal bir karakterdi vlla kusura bakmasın bu dizide de öyle
Aaa bu diziyi izliyorum deme sakın
Aaa tamam ozaman aslında Aslıhan Gürbüz iyi oynuyor ama başka karakterlerde iş yok birde onsuz bölüm çekeceklermiş iyice çökerlerİzlemiyorum tabii ki de ben böyle saçma sapan diziler izler miyim
Zaten o kurtarıyor diziyiAaa tamam ozaman aslında Aslıhan Gürbüz iyi oynuyor ama başka karakterlerde iş yok birde onsuz bölüm çekeceklermiş iyice çökerler@kerem @Harunnn60
Kötülük sevinciniz kursağınızda kalacakAaa tamam ozaman aslında Aslıhan Gürbüz iyi oynuyor ama başka karakterlerde iş yok birde onsuz bölüm çekeceklermiş iyice çökerler@kerem @Harunnn60
Kötülük sevinciniz kursağınızda kalacakOlan sizin Kenan'a olacak
Kenanı izleyeceksiniz değil mi @Yiğitt Size pişmaniye dağıtır izlersenizZaten o kurtarıyor diziyi
Şans vereceğim tabii ki de
Başta umudum yok tu ama tanıtımlar çok ilgimi çekti , ilk bölümler Eşkiyayı netten izleyecem Kena na bir şans verecem bende umarım harem odaları gelmezŞans vereceğim tabii ki de
Bu dizi aksiyon ağırlıklı olacak gibiBaşta umudum yok tu ama tanıtımlar çok ilgimi çekti , ilk bölümler Eşkiyayı netten izleyecem Kena na bir şans verecem bende umarım harem odaları gelmez@xemrexxx @Forumdash
Muratlı olan Kösem de Ertuğrul tarzında aksiyon yaptı ama onlarınkı ters teptiBu dizi aksiyon ağırlıklı olacak gibi
Kenan aksiyonu her türlü kaldırırMuratlı olan Kösem de Ertuğrul tarzında aksiyon yaptı ama onlarınkı ters tepti
Ama Kenanın kitle ağırlığı başka tabi zaten aksiyon dısında durgun bir dizide olursa kendini bitirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?