Oha kötüymüş.
Ben tam olarak birisine uymuyorum.
Oya hiç değilim, eskiden Arzu idim, Merve kadar kötü değilim ama var benim de çıkarlarım için planlarım falan.Pelo daha çok uyuyo bazı nedenlerden.@Harunnn60 da Pelo diyor bana.
Harun kendisi Pelo
Oha kötüymüş.
Ben tam olarak birisine uymuyorum.
Oya hiç değilim, eskiden Arzu idim, Merve kadar kötü değilim ama var benim de çıkarlarım için planlarım falan.Pelo daha çok uyuyo bazı nedenlerden.@Harunnn60 da Pelo diyor bana.
banada öyle geliyoYarın kesin 11 falan var yine.
En iyi bölümlerdendi, özellikle 2. kısım harika idi.
Baya gömmüşsün @Çiğdem-
Aşkım neyi donuk be kız iyi niyetli, biraz fazla saf ama devam et izlemeye Arzu da kendini bulacaksın@Harunnn60
Gökçe yüzünden ben izlemiyorum ki kendi işim olduğu halde
Oya ne halt etmeye gelmiş diziye anlamadım zaten@Çiğdem-
Bu akşam 13.bölüm oynuyor
Amaaaan bos boş dolaniyo bi halt ettiği yok
Ben Arzu olmak için fazla kötü niyetliyim bence.@Çiğdem-
@Forumdash seni kutluyorum Gökçe çekilecek çile değil ayrıca birde ezeldeki sarısın ecünnüyü getirmişler dizinin başrol kadınlarına bak ülkede oyuncu kalmamış
Erkekler pasif kalsın diye öyle@Forumdash seni kutluyorum Gökçe çekilecek çile değil ayrıca birde ezeldeki sarısın ecünnüyü getirmişler dizinin başrol kadınlarına bak ülkede oyuncu kalmamış
@sokak sanati avatar yapmış hemen Merve dısında gerisi çöp sepetine at gitsin
O değilde kadın oyuncular neyse zaten 1-2 dısında işe yarayan yok ülkede ama erkek oyuncular beni şok etti toplamışlar alyanak sümbül efenin abisi yan oyuncuları başrol diye birde ana başrole koymuşlar bir mal adamı ülkede erkekte kalmamış
Bu Koçum Benimde oynayan kız Nehir Erdoğan bence daha kaliteli bu diziye okadar ecünnü doldurmak yerine Nehir iyi olurdu Merve ile dizide 2 kaliteli karakter olurdu ben bir kadın ünlüyü gözüm tutuyorsa boş değildirErkekler pasif kalsın diye öyleBu diziyi göüren "karı savaşlari"Nasıl Edho'da erkekler ön planda bu da tam tersi
Evet Gökçe çekilir dert değilHer dizi kalkyordu zatenBi bizim yapımlarda iş görüyor. Sosyal medya olsun magazin olsun hep abartıyor bunu
Nehir mi 😱 Sen Fi'yi izlemiyormusun? Bunu izleyeceğine git onu izleBu Koçum Benimde oynayan kız Nehir Erdoğan bence daha kaliteli bu diziye okadar ecünnü doldurmak yerine Nehir iyi olurdu Merve ile dizide 2 kaliteli karakter olurdu ben bir kadın ünlüyü gözüm tutuyorsa boş değildir@Harunnn60 @Yiğitt @Thequeer @MasacRE-
Ağlayınca itici oluyor ama bu dizideki kadın oyunculara bin basar benceNehir mi 😱 Sen Fi'yi izlemiyormusun? Bunu izleyeceğine git onu izleHem en azından Can Manay gibi bi karakter görürsün
Fil dizisini ben de sevmiyorum hiç izlemedim onu ama Fİ dizisi harikaAğlayınca itici oluyor ama bu dizideki kadın oyunculara bin basar bence
Fil dizisinden nefret ediyorum
Nehir Erdoğan'ı izlemek istiyorsan Fi'ye bekleriz seniBu Koçum Benimde oynayan kız Nehir Erdoğan bence daha kaliteli bu diziye okadar ecünnü doldurmak yerine Nehir iyi olurdu Merve ile dizide 2 kaliteli karakter olurdu ben bir kadın ünlüyü gözüm tutuyorsa boş değildir@Harunnn60 @Yiğitt @Thequeer @MasacRE-
Aaa oyüzden Fil dizisine bak dedi demek @ForumdashNehir Erdoğan'ı izlemek istiyorsan Fi'ye bekleriz seni
Bu mu baş ecünnüAaa oyüzden Fil dizisine bak dedi demek @Forumdash
Ama nefret ediyorum o diziden en büyük baş ecünnü orada
Aaa oyüzden Fil dizisine bak dedi demek @Forumdash
Ama nefret ediyorum o diziden en büyük baş ecünnü orada
O dizide böyle bir hatun rol alıyor. Bu yukarıdaki kim yahuBu mu baş ecünnü
Senin bu kadar kıskanmandan ne kadar güzel bir kız olduğu belli oluyor
Bu da iyidir de Serenay daha güzel benceO dizide böyle bir hatun rol alıyor. Bu yukarıdaki kim yahu
Görmeyeli senin gözler de bozulmuş. Serenay'ı Yasemin'e tercih eder olmuşsunBu da iyidir de Serenay daha güzel bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?