Ufak Tefek Cinayetler - Genel Yorum Konusu

Oha kötüymüş. :(
Ben tam olarak birisine uymuyorum. :D
Oya hiç değilim, eskiden Arzu idim, Merve kadar kötü değilim ama var benim de çıkarlarım için planlarım falan. :A Pelo daha çok uyuyo bazı nedenlerden. :A @Harunnn60 da Pelo diyor bana. :A

Harun kendisi Pelo:A

Yarın kesin 11 falan var yine. :Z
En iyi bölümlerdendi, özellikle 2. kısım harika idi.

Aşkım neyi donuk be kız iyi niyetli, biraz fazla saf ama devam et izlemeye Arzu da kendini bulacaksın :A @Harunnn60

Gökçe yüzünden ben izlemiyorum ki kendi işim olduğu halde :A

Oya ne halt etmeye gelmiş diziye anlamadım zaten :A @Çiğdem-

Bu akşam 13.bölüm oynuyor

Amaaaan bos boş dolaniyo bi halt ettiği yok:A:A

Ben Arzu olmak için fazla kötü niyetliyim bence. :A @Çiğdem-

@Harunnn60 bunlar seni ne sanıyor.:A
Bence sen tam Arzusun Balık etli:F
@Forumdash seni kutluyorum Gökçe çekilecek çile değil ayrıca birde ezeldeki sarısın ecünnüyü getirmişler dizinin başrol kadınlarına bak ülkede oyuncu kalmamış :A :A :A

@sokak sanati avatar yapmış hemen Merve dısında gerisi çöp sepetine at gitsin :F

O değilde kadın oyuncular neyse zaten 1-2 dısında işe yarayan yok ülkede ama erkek oyuncular beni şok etti toplamışlar alyanak sümbül efenin abisi yan oyuncuları başrol diye birde ana başrole koymuşlar bir mal adamı ülkede erkekte kalmamış
:F :F :F

@Forumdash seni kutluyorum Gökçe çekilecek çile değil ayrıca birde ezeldeki sarısın ecünnüyü getirmişler dizinin başrol kadınlarına bak ülkede oyuncu kalmamış :A :A :A

@sokak sanati avatar yapmış hemen Merve dısında gerisi çöp sepetine at gitsin :F

O değilde kadın oyuncular neyse zaten 1-2 dısında işe yarayan yok ülkede ama erkek oyuncular beni şok etti toplamışlar alyanak sümbül efenin abisi yan oyuncuları başrol diye birde ana başrole koymuşlar bir mal adamı ülkede erkekte kalmamış
:F :F :F
Erkekler pasif kalsın diye öyle :F Bu diziyi göüren "karı savaşlari" :A Nasıl Edho'da erkekler ön planda bu da tam tersi:A

Evet Gökçe çekilir dert değil:F Her dizi kalkyordu zaten:A Bi bizim yapımlarda iş görüyor. Sosyal medya olsun magazin olsun hep abartıyor bunu:A

Erkekler pasif kalsın diye öyle :F Bu diziyi göüren "karı savaşlari" :A Nasıl Edho'da erkekler ön planda bu da tam tersi:A

Evet Gökçe çekilir dert değil:F Her dizi kalkyordu zaten:A Bi bizim yapımlarda iş görüyor. Sosyal medya olsun magazin olsun hep abartıyor bunu:A
Bu Koçum Benimde oynayan kız Nehir Erdoğan bence daha kaliteli bu diziye okadar ecünnü doldurmak yerine Nehir iyi olurdu Merve ile dizide 2 kaliteli karakter olurdu ben bir kadın ünlüyü gözüm tutuyorsa boş değildir :A :A :A @Harunnn60 @Yiğitt @Thequeer @MasacRE-

Bu Koçum Benimde oynayan kız Nehir Erdoğan bence daha kaliteli bu diziye okadar ecünnü doldurmak yerine Nehir iyi olurdu Merve ile dizide 2 kaliteli karakter olurdu ben bir kadın ünlüyü gözüm tutuyorsa boş değildir :A :A :A @Harunnn60 @Yiğitt @Thequeer @MasacRE-
Nehir mi 😱 Sen Fi'yi izlemiyormusun? Bunu izleyeceğine git onu izle:A Hem en azından Can Manay gibi bi karakter görürsün:A

Aaa oyüzden Fil dizisine bak dedi demek @Forumdash :A

Ama nefret ediyorum o diziden en büyük baş ecünnü orada :A :A :A
Bu mu baş ecünnü :A

serenay-sarikaya-sli.jpg