Güzel haber verdin ama kaçıncı bölüm oldu?GÖKÇENİN rolü iyice azaldı zaten sen izlemeye devam et
Oya ne halt etmeye gelmiş diziye anlamadım zatenGÖKÇENİN rolü iyice azaldı zaten sen izlemeye devam et
Bu akşam 13.bölüm oynuyorGüzel haber verdin ama kaçıncı bölüm oldu?Ancak yazık boşlukta izlerim pembiş dizi olarak
Amaaaan bos boş dolaniyo bi halt ettiği yokOya ne halt etmeye gelmiş diziye anlamadım zaten@Çiğdem-
Sen necisinBu akşam 13.bölüm oynuyor
Amaaaan bos boş dolaniyo bi halt ettiği yok
Ben merveciyim bebeğim
Evi benden istiyormuşsun aşkitomAnca gelebildim hayırdır Pelo
Sen ne ara Pelo oldun. 😱Evi benden istiyormuşsun aşkitomöyle bir dünya varmı tatlımm
Evi benden istiyormuşsun aşkitomöyle bir dünya varmı tatlımm
Ben Arzu olmak için fazla kötü niyetliyim bence.Ben izleyemiyorum spiker almak istemiyorum@Ahmed
Ama cidden Ben Merve Sen Pelo ile çok uyumluyuzMerve yapayım avatarımı
@Yiğitt Arzu olsun @Billy Kane 'de Burcu. Aynı adam için yesinler birbirlerini sonra zaten bir olurlar günün sonuda
Ben biraz Arzu'ya dahanızı uygun gibiyimBen izleyemiyorum spiker almak istemiyorum@Ahmed
Ama cidden Ben Merve Sen Pelo ile çok uyumluyuzMerve yapayım avatarımı
@Yiğitt Arzu olsun @Billy Kane 'de Burcu. Aynı adam için yesinler birbirlerini sonra zaten bir olurlar günün sonuda
Sen arzuyu daha tanimiyosun onun içinden de yılan çıktıBen Arzu olmak için fazla kötü niyetliyim bence.@Çiğdem-
Ben sinsi değilim ama neyse yüzlerine söylüyorum, Merve'nin ikinci şubesi olmalıyım.Sen arzuyu daha tanimiyosun onun içinden de yılan çıktı
Ben Arzu olmak için fazla kötü niyetliyim bence.@Çiğdem-
Arzu tam @Harunnn60 gibi saf, iyi niyetli ben öyle değilim.O zaman sen Burcu ol @Billy Kane Arzu olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?