Ufak Tefek Cinayetler - Genel Yorum Konusu

Hele cinayet masasındakiler hepten mal
Onlara hiç değinmemişsin canım

Hele cinayet masasındakiler hepten mal
Onlara hiç değinmemişsin canım
Başrolde görünenlere deyindim Aaa bir tane daha erkek var gökçeyle evde falan bulusuyor Bir tuhaf adam tipinde meymenet yok

Aaaa çocuk oyuncular iyi ama

Kız Arzu’nun saflığı ilerde geçiyor
Ay işte Aserat seni Merve yapmıştı. Şimdi anladın mı niye roller hiç olmamış dediğimi aşkım

Kız Arzu’nun saflığı ilerde geçiyor
Ay işte Aserat seni Merve yapmıştı. Şimdi anladın mı niye roller hiç olmamış dediğimi aşkım
3.Bölümüde izledim burada bırakıyorum
Ayy yok oyuncularda iş yok Bir Merve alıp götürüyor @Aserat doğru kişiyi yapmış çünkü ben dizilerde 1.ana etkide olan karakter olmalıyım bu dizide de Aslıhan dısında bakılıcak kimse yok şimdi forumdakı diziye daha hevesli okuyacam

Yine sarısın ecünnü bağrıyor çağrıyor , sizin Tulinin naptı belli değil Gökçenin sahnelerinde insan fenalık geçiriyor hele şu Mervenin kocası mal herifle olan sahneler , türkiyede erkekmi kalmamış 1 tane eli ayağı düzgün erkek koyamamışlar hepsi yan oyuncu

Bir Mervede diziyi izleme sebebim olamıyor çünkü diğer oyuncuların hiçbirini beğenmedim bu şekilde diziden keyif alamıyorum erkeklerde iş olsa iyi olurmuş
Sizlere iyi seyirler diliyorum @MasacRE- @Yiğitt @sokak sanati @Forumdash @xemrexxx ve Allah sabır versin

Merve'ciyim bende Oya'ya karşı destek verirsin arada. @yatutarsa savaş istiyordu seni görünce kaçar Oya'cilar

Merve'ciyim bende Oya'ya karşı destek verirsin arada. @yatutarsa savaş istiyordu seni görünce kaçar Oya'cilar
Gökçe Adı Efsanede mal bir karakteri oynuyordu gitse diye bakıyordum bu dizide yine bulmuş bir mal karakter
Aşırı donuk ve çok sıkıcı sahneleri , Ezeldeki sarısın kız facia @Harunnn60 @Thequeer tulinleri figuran gibi ağırlığı yok , Merve iyi evet Aslıhan tıpkı Neriman gibi Kiralık Aşkta o patlamayı yapar birde bu dizide başka ön plana çıkıcak oyuncuda yok daha şanslı

Ama Bir karakter için koca diziyi izleyemiyorum erkekler hepsi yan oyuncu emrenin sümbülüne kadar koymuşlar
Başroldeki adam tam bir mal bari onu iyi seçselermiş

Böylesin mükemmel bi diziyi nasıl oluyoda bu kadar gömebiliyosun şaşırıyorum

Aşkım neyi donuk be kız iyi niyetli, biraz fazla saf ama devam et izlemeye Arzu da kendini bulacaksın
@Harunnn60

Gökçe yüzünden ben izlemiyorum ki kendi işim olduğu halde