Ufak Tefek Cinayetler - Genel Yorum Konusu

Ee sonuç ne peki, devam edecek misin

Gülmekten öldüm ya çok komik değerlendirmeler yapmışsın
Ama haklısın.

2 bölüm mü izledin. 😱 Beğendin o zaman 2.bölümü de izlediysen.
3.bölüme geçersin o zaman.

kaliteden anlamadığın belli çiğdoş

Ee sonuç ne peki, devam edecek misin
Aaa bilemedim ki aslında senaryo iyide oyuncularda iş yok başrol diye koydukları adam ne öyle

1 dizinin kurgusu için 2 de Merve napacak diye izlenir bu dizi birde Harunun hatrına işte devam ederim edersem
Ama @Yiğitt okumadan jet hızıyla gözlüğü fırlatmış beni tanıyor sonucta

Niye okumadan gözlük atayım?
Bir övmüşsün, bir sövmüşsün. Ne beğenebildim, ne olmamış atabildim. En iyisi GÖZLÜK

Niye okumadan gözlük atayım?
Bir övmüşsün, bir sövmüşsün. Ne beğenebildim, ne olmamış atabildim. En iyisi GÖZLÜK
Mesajımı daha göndermeden gözlüğü fırlatıp öyle okumussun ayoll demek umutlu değildin

Kurgusu senaryosu iyi 2.bölümü merak edip izledim mesala ama oyuncularda iş yok Aslıhan bu dizide ününe ün katabilir büyük avantaj yakalamış
@Harunnn60

Tülin Özen’e laf yok aşkım

2 gündür izleyeceksin sende.
Gülizarı ilk gün izledim hızımı alamayıp bir daha izledim iki defa hemde
farahım zeynebim her zamanki gibi sempatik güzel ve muhteşem oynamış yalnız başoğlan hatalı seçim onun yerine farahıma bir eşek alsaydılar bari binip gezerdi

Beğendin yani

farahı beğenmeme ihtimalim varmı
ama BATIRACAKLARDIR
sadece bu dizi için demiyorum bizim yerli her dizide senaryo ilk girişi muhteşem yapar sonrası tırıvırı, bakışmalar yanlış anlamalar derken finalde mutlu sonla biter

Güzel de keşke alakasız bir dizinin konusunda söylemeseydin bunu.

Güzel de keşke alakasız bir dizinin konusunda söylemeseydin bunu.
şimdi soruyu burda sormuşlar ben napiyim yani @Harunnn60 gel burdaki soruna diğer köşede cevap vereceğim oraya koş desem ora nere bura nere bir saat uğraştırıp duracaktı, zaten gagada anlayışta sıfır anlatmak üç saati alır

Tülin Özen’e laf yok aşkım
3.bölüm iyiydi bak bence

Arzu'yu baya gömmüşsün bu arada
Aaa @Harunnn60 da hemen avatar yapmış
Yani ilk 2 bölümden yorum yapıyorum hani bölümlük figuran çağrırlar siz şurada durun , gülün, bir şey için bu kadında dizide otür sahnelere figuranlıklar yapıyor gibi geldi bana hiç rol ağırlığı yok

Sarışın ezeldeki kız zaten en mal ecünnü diziyi insan onun yüzünden bırakır
Gökçe de başka bir mal akrakter aşırı donuk oynuyor aşırı sıkıcı birde ona kendisi gibi başka bir sıkıcı mal partner bulmuslar Mervenin kocası tencere kapak canım patladı sahnelerinde

Pll dizisi gibi yapmaya çalışmışlar ama kızlara eşit rol verememişler Merve dışında geriye kalanlar hangimiz daha malız diye yarışıyorlar , erkeklerde aynı şekilde
Yani @Aserat ın dizisinde Çiğdem eşittir burada merve başkada kayda değer bir şey yok

Laf ediyorsun falan ama 2 bölüm birden izlemişsen beğenmişsindir. Yeni izleyicimiz hayırlı olsun.

Laf ediyorsun falan ama 2 bölüm birden izlemişsen beğenmişsindir. Yeni izleyicimiz hayırlı olsun.
Merve napacak diye birde @Harunnn60 hatrına devam etmeye çalısıcam 3.bölüme bakacam yarın ama genelde her dizide 1 oyuncuya takardım eleştirirdim bu dizide kimi eleştiricem şaşırıcam gibi her bölüm sırayamı dizsem

3.bölümü izle muhakkak son sahnesi olay yani
İlk 3 bölüm baya iyi çekilmiş

Rol konusunda haklısın ben 4 kadın başrol eşit şekilde gider dedim ama Oya ve Merve daha fazla sahneleri var.

3.bölümü izle muhakkak son sahnesi olay yani
İlk 3 bölüm baya iyi çekilmiş

Rol konusunda haklısın ben 4 kadın başrol eşit şekilde gider dedim ama Oya ve Merve daha fazla sahneleri var.
Bir sürü insanı doldurmuşlar ama rolleri çok kötü cnm şu mervenin kocasıyla gökçe iki tane mal ikisinin sahnesinde insan bunalıma giriyor gökçenin sahneleri bolsa diğer bölümler yandım
Sarışın kız zaten facia
Senin avatardakine biraz rol versinler bakalım oda denesin şansını

Birde bu dizide erkekleri sokaktanmı toplamıslar hiçmi iyi erkek oyuncu olmaz 1 dizide