Ufak Tefek Cinayetler - Genel Yorum Konusu

1. BÖLÜM

Bizde başladık, geliyoruz.


Oya'ya bayıldım, zaten dizide Gökçe Bahadır'ı duyunca izlemeye karar vermiştim. Sonra çok dizim olduğu için vazgeçtim ama direnemedim. Merve bölüme damga vurdu, ilk başta baya sevsem de sonlarda iticileşti. Tabi Aslıhan Gürbüz efsanesi döktürmüş, artı olarak geliyor bize.
Arzu yani Tülin Özen'i ilk kez izliyorum, yüzü tanıdık. Tatlı kadın, oyunculuğu da güzelmiş. Rolüne oturmuş.
Pelin'i sevmedim, açık ara dizinin en iticisi karakteri. Bade İşçil'i de öyle pek tanımam, oyunculuğu da iyi sayılır yani.


Seyhan. 😱 Mert Fırat bu kadar yakışıklı mıymış? Ay Yapım değdiğini best model yapıyor.
Diğer ekip de güzeldi, ilk bölüm biraz tanıtım bölümü gibi olmuş. Açılacaktır daha.

Hikaye güzel, gençlik yıllarında Oya'ya yaptıkları üzdü. Oya bu yapılana rağmen iyi konuşuyor bunlarla, ben muhattaba dahi girmezdim.


2. bölüme geçtim.
 

Başlamana sevindim. O kadar ısrar ettim sonunda karşılıksız kalamadın. Sonraki bölüm daha da efsane.


Bu arada Seyhan değil Serhan.
 
Başlamana sevindim. O kadar ısrar ettim sonunda karşılıksız kalamadın. Sonraki bölüm daha da efsane.


Bu arada Seyhan değil Serhan.
O nasıl Serhan be, herkes Seyhan dedi.


Biraz karışık ama açılıyor, olaylar ortaya çıkıyor neyse ki fazla kafa karıştırmıyorlar.
 
O nasıl Serhan be, herkes Seyhan dedi.


Biraz karışık ama açılıyor, olaylar ortaya çıkıyor neyse ki fazla kafa karıştırmıyorlar.
Yok ya karışık değil. İlk bölüm olduğu için farklı gelmiş olabilir. Flashback içinde flashback yapıyorlar.
 


Başlamana çok sevindimm
diğer bölümleride çok seveceksin eminim
 
2. BÖLÜM

Pelin seni boğarım.
Oya'mı havuza attı. Valla bu kadınların hepsi şeytan, hepsi Oya'mın üzerine oynuyor. Bir Arzu hariç.
Onun da koca boynuzladı, iyiler hep zararda.
 
3. BÖLÜM

Güzel bölümdü yine. Oya ve Serhan yakınlaşması hoşuma gidiyor doğrusu, çok da yakışıyorlar. Merve'yi nasıl kurtaracağız orası muamma. Arzu da üzgün bu aralar, kocasını boşuyor. Burcu da fena, çocukları alacağım diyor. Son sahne şüpheci bıraktı, Oya'nın Merve'ye iğne yapması falan. Bir şey çıkmaz bence ondan.

 
Bu haftaki bölümde Serhan Merve'nin telefonunu karıştırırken "Ablam" yazan bir numara vardı. Acaba dizide Merve'nin ablası var mı yoksa Aslıhan'ın gerçek ablası mı?
 
Salı günü bunu mu Kadın'ı mı izleyeyim diye strese girdiğim için ikisininde ABV. Başka gün mü yoktu arkadaş?
 

Titrek misin sende Mürsel gibi


Kanka sen korkma benim mesajlarımın korku saldığı kişiler belli. Bak şimdi takmıyorum falan olduk ama ilk sataşan oydu.


7 reytinge dayandı birkaç hafta içinde AB'de zirvedeyiz



Başlamana sevindim. O kadar ısrar ettim sonunda karşılıksız kalamadın. Sonraki bölüm daha da efsane.


Bu arada Seyhan değil Serhan.
@Harunnn60 Hatrına 1.bölümüne bakıcam şok olmayın diye önceden diyeyim


@Harunnn60
 
Daha geçen gün demedim mi sana buna da başlayacaksın aynı Kara Sevda gibi diye.
Hep dediğime geliyorsun böyle.
@Harunnn60 Hasta olmuş
erkekler hemen vasiyet yazıyor nazlılar biliyorsun


Ben ölüp göçersem vicdan azabı çekersin gözlerim hala açıkkan ilk bölüme bak dedi
 
Harun'un diziyi izlediğini de buradan öğrendim, maşallah o kadar çok yorum yapıyor ki yorum konularına.
Bizim ev ahali her diziyi izlediği için bizde az çok konuyu biliyoruz
Kırgınlara bile bakıyorlar.
@Çiğdem-

Son 3-4 bölüme bakmamıştım dedim bakayım Youtube'de çok karşıma çıkıyor çünkü.
@MasacRE- @sokak sanati @Ahmed Arzu'cuyum ben bu arada