- Reaksiyon puanı
- 29,878
- Puanı
- 1,059
La ab dizisi bu total izlemez bunu
Böyle kazmalar olsa ayıla bayıla izlersin ama demi?
Bunları görünce çatlıyorsun bakamıyorsun ekrana
La ab dizisi bu total izlemez bunu
Arak dizi izlemem ben orjinali yeter bana izledim onuLa ab dizisi bu total izlemez bunuHem Big little lies izleyen sen değil miydin niye bakmadın buna
Yok la çok aynısı değilmiş ben de ona baktım, bir genel temada benzerlik var ama olur o kadar
Çözdün yani olayıYok la çok aynısı değilmiş ben de ona baktım, bir genel temada benzerlik var ama olur o kadar
bunu @Harunnn60 izliyor demek orjinalını 😱 harunda yabancı dizilerde biraz bozulmaya basladı @xemrexxx gibi tuhaf yabancı dizilerde görür oldum onudaLa ab dizisi bu total izlemez bunuHem Big little lies izleyen sen değil miydin niye bakmadın buna
Bunları görünce çatlıyorsun bakamıyorsun ekrana@xemrexxx
Heh al bakalım @Harunnn60 sen de tuhaf damgasını yedinbunu @Harunnn60 izliyor demek orjinalını 😱 harunda yabancı dizilerde biraz bozulmaya basladı @xemrexxx gibi tuhaf yabancı dizilerde görür oldum onuda
Emmy'de yılın mini dizisi seçildi izleyecektim tabii ki debunu @Harunnn60 izliyor demek orjinalını 😱 harunda yabancı dizilerde biraz bozulmaya basladı @xemrexxx gibi tuhaf yabancı dizilerde görür oldum onuda
Heh al bakalım @Harunnn60 sen de tuhaf damgasını yedinÇünkü içinde mafya veya süperkahraman olmayan bir dizi izledin ve bil ki o dizi tuhaftır
zengin hayatlar, milf kadınlar, aralarındaki çekişme, bir partide işlenen cinayet, sorgu sahneleri big little lias'tan alınmış. senaryo farklı gibi görünüyo
Emmy'de yılın mini dizisi seçildi izleyecektim tabii ki de
nette gördüm bu yorum doğru mu peki
türk dizilerinde aksiyon mafya yabancı dizilerde fantastik süperkahraman bunlardan şaşmayın ayoll hem nasıl oğlan çocuğusunuz siz kadın dizileri izliyorsunuzHeh al bakalım @Harunnn60 sen de tuhaf damgasını yedinÇünkü içinde mafya veya süperkahraman olmayan bir dizi izledin ve bil ki o dizi tuhaftır
Yani doğru bir yorum olmuş genel bir benzerlik var ama birebir o değil. Onun haklarını falan almışlar mı bunlar @Aserat çalıntı mı uyarlama mı bu bir açıklayıver bizeEmmy'de yılın mini dizisi seçildi izleyecektim tabii ki de
Eee sen nasıl kız çocuğusun mafya dizileri izliyorsuntürk dizilerinde aksiyon mafya yabancı dizilerde fantastik süperkahraman bunlardan şaşmayın ayoll hem nasıl oğlan çocuğusunuz siz kadın dizileri izliyorsunuz
ters olan birşeyler var evet sizdede bendede @Harunnn60Eee sen nasıl kız çocuğusun mafya dizileri izliyorsun
aa bilmiyorum enerjim arttı birden bire yine
Gece gece ne bu enerji.
Emmy'de yılın mini dizisi seçildi izleyecektim tabii ki de
BLL ile ilgisi yok. Orada asıl konu çocukların aynı okula gitmesi üzerinden başlıyordu burada o kısma pek değinilmemiş. Ayrıca orada kadınlar arkadaştı burada birbirlerinin kuyusunu kazacak gibiler. Zaten BLL'de lise olayı falan yoktu. Bir de kimin öldüğünü göstermeseler de hangi şekilde öldüğünü gösterdiler yani arak demekten vazgeç Harun.Yani doğru bir yorum olmuş genel bir benzerlik var ama birebir o değil. Onun haklarını falan almışlar mı bunlar @Aserat çalıntı mı uyarlama mı bu bir açıklayıver bize
Gurur duyuyorum bu tuhaf diziyi izlediğim için.
Yani senaryo değiştirilmiş karakterler falan da farklı ama çıkış yeri o dizi belli yaniBLL ile ilgisi yok. Orada asıl konu çocukların aynı okula gitmesi üzerinden başlıyordu burada o kısma pek değinilmemiş. Ayrıca orada kadınlar arkadaştı burada birbirlerinin kuyusunu kazacak gibiler. Zaten BLL'de lise olayı falan yoktu. Bir de kimin öldüğünü göstermeseler de hangi şekilde öldüğünü gösterdiler yani arak demekten vazgeç Harun.
Gurur duyuyorum bu tuhaf diziyi izlediğim için.
Senin gibi Totali bile yakaladıysa daha fazla yoruma gerek yok.İlk yarım saati izledim az evvel. Güzel bir anlatı yoluna gidilmiş. Gökçe Bahadır bence en iyisi görünüyor. Gençlik halleri de çok başarılı özellikle Aslıhan Gürbüz'ün bizzat kendisi sandım diyebilirim
Diziyi izlesem de netten izlerim zaten öyle TV'den Kadın tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?