Ufak Tefek Cinayetler - Genel Yorum Konusu

Arak dizi izlemem ben orjinali yeter bana izledim onu
@Çiğdem-
bunu @Harunnn60 izliyor demek orjinalını 😱 harunda yabancı dizilerde biraz bozulmaya basladı @xemrexxx gibi tuhaf yabancı dizilerde görür oldum onuda

bunu @Harunnn60 izliyor demek orjinalını 😱 harunda yabancı dizilerde biraz bozulmaya basladı @xemrexxx gibi tuhaf yabancı dizilerde görür oldum onuda
Emmy'de yılın mini dizisi seçildi izleyecektim tabii ki de

Heh al bakalım @Harunnn60 sen de tuhaf damgasını yedin
Çünkü içinde mafya veya süperkahraman olmayan bir dizi izledin ve bil ki o dizi tuhaftır

nette gördüm bu yorum doğru mu peki

zengin hayatlar, milf kadınlar, aralarındaki çekişme, bir partide işlenen cinayet, sorgu sahneleri big little lias'tan alınmış. senaryo farklı gibi görünüyo

Heh al bakalım @Harunnn60 sen de tuhaf damgasını yedin
Çünkü içinde mafya veya süperkahraman olmayan bir dizi izledin ve bil ki o dizi tuhaftır
türk dizilerinde aksiyon mafya yabancı dizilerde fantastik süperkahraman bunlardan şaşmayın ayoll hem nasıl oğlan çocuğusunuz siz kadın dizileri izliyorsunuz

Yani doğru bir yorum olmuş genel bir benzerlik var ama birebir o değil. Onun haklarını falan almışlar mı bunlar @Aserat çalıntı mı uyarlama mı bu bir açıklayıver bize

türk dizilerinde aksiyon mafya yabancı dizilerde fantastik süperkahraman bunlardan şaşmayın ayoll hem nasıl oğlan çocuğusunuz siz kadın dizileri izliyorsunuz
Eee sen nasıl kız çocuğusun mafya dizileri izliyorsun

Yani doğru bir yorum olmuş genel bir benzerlik var ama birebir o değil. Onun haklarını falan almışlar mı bunlar @Aserat çalıntı mı uyarlama mı bu bir açıklayıver bize
BLL ile ilgisi yok. Orada asıl konu çocukların aynı okula gitmesi üzerinden başlıyordu burada o kısma pek değinilmemiş. Ayrıca orada kadınlar arkadaştı burada birbirlerinin kuyusunu kazacak gibiler. Zaten BLL'de lise olayı falan yoktu. Bir de kimin öldüğünü göstermeseler de hangi şekilde öldüğünü gösterdiler yani arak demekten vazgeç Harun.

bir tuhaf diziyide izleme ayoll
bırak @Aserat tek başına izlesin
Gurur duyuyorum bu tuhaf diziyi izlediğim için.

Yani senaryo değiştirilmiş karakterler falan da farklı ama çıkış yeri o dizi belli yani
Bir cinayetle başlıyor, sonra öncesi gösteriliyor arada da sorgular gösteriliyor falan direk BLL tarzı bu
Ama birebir yapmayıp kendimizden de baya bir şeyler katmışız en azından bu sevindirici

İlk yarım saati izledim az evvel. Güzel bir anlatı yoluna gidilmiş. Gökçe Bahadır bence en iyisi görünüyor. Gençlik halleri de çok başarılı özellikle Aslıhan Gürbüz'ün bizzat kendisi sandım diyebilirim

Diziyi izlesem de netten izlerim zaten öyle TV'den Kadın tabiki

Senin gibi Totali bile yakaladıysa daha fazla yoruma gerek yok.