Ufak Tefek Cinayetler - Genel Yorum Konusu

Haftasonu izlerim bakalım beğenirsem devam

Polisiye kısmıyla Total'i de yakalayacak bence. :Z
Bence total grubunda daha çok şansı olur dizinin. 3 dizi var ve 3 ü de ab olamaz. Ama umarım iyi oranlar alır. Çünkü gerçekten kaliteli bir iş olmuş. Çok beğendim. Merve karakteri türk tv tarihi boyunca görülmemiş bir karakter. Dizide en favori karakterim olur kendisi.:)

Bence total grubunda daha çok şansı olur dizinin. 3 dizi var ve 3 ü de ab olamaz. Ama umarım iyi oranlar alır. Çünkü gerçekten kaliteli bir iş olmuş. Çok beğendim. Merve karakteri türk tv tarihi boyunca görülmemiş bir karakter. Dizide en favori karakterim olur kendisi.:)
Millet yıllardır Müge Anlı'da cinayet izliyor bir akşam da dizisine baksınlar. Bizim ev ahalisi de Total olmalarına rağmen izlemiş daha çok umutlandım şimdi. :A

Millet yıllardır Müge Anlı'da cinayet izliyor bir akşam da dizisine baksınlar. Bizim ev ahalisi de Total olmalarına rağmen izlemiş daha çok umutlandım şimdi. :A

Nerdeydinn diziyi çok beğendim ben merve tam bir cadıydı arzu masum pelin aptal ve kötü oya en iyileri:D

Bu arada 90'lar hiç bir şekilde yansıtılmamış. Sanki 2010 yılı lisesi gibiydi okul ve öğrenciler. Geçmişe yönelik olayda yönetmen becerememiş:A

Seni etiket yapam gerek, arkandan sallasalar haberin olmyacak. :A

Şu çocuk ben de geleyimmi diyor ya kızlar biz kızkıza gidecez diyo, o çocuk baya 2017. :A

O lise komple 2017.:A Aslı ve Bade'ye cidden benzettim ben kızları. Tülinde olmuş. Oya pek olmamış.:F

Seni etiket yapam gerek, arkandan sallasalar haberin olmyacak. :A

Şu çocuk ben de geleyimmi diyor ya kızlar biz kızkıza gidecez diyo, o çocuk baya 2017. :A

Aynen, etiketlesen hoş olur. :A

Bu dizinin Total’de pek şansı yok. AB grubunda iyi gidecektir ki oraya hitap ediyor zaten. Ayrıca bence tutmama ihtimali, tutma ihtimalinden daha yüksek.

@MasacRE- de iyice @Aserat @xemrexxx gibi tuhaf dizilere takılmaya basladı fark ediyormusun @Harunnn60 :A eskiden bir kalitesi vardı gerçi aleynayı dinlemeye basladıktan sonra kalitesi bitmiştiya neyse :A :A :A
Çok önyargılısın izlemedin bile diziyi 4 tane taş gibi kadın var diye bu tavırların hep değil mi izlesen kıskançlığından çatlarsın çünkü :A

8476924.jpg