Hazem
Favori Üye
Bence total grubunda daha çok şansı olur dizinin. 3 dizi var ve 3 ü de ab olamaz. Ama umarım iyi oranlar alır. Çünkü gerçekten kaliteli bir iş olmuş. Çok beğendim. Merve karakteri türk tv tarihi boyunca görülmemiş bir karakter. Dizide en favori karakterim olur kendisi.Polisiye kısmıyla Total'i de yakalayacak bence.
Millet yıllardır Müge Anlı'da cinayet izliyor bir akşam da dizisine baksınlar. Bizim ev ahalisi de Total olmalarına rağmen izlemiş daha çok umutlandım şimdi.Bence total grubunda daha çok şansı olur dizinin. 3 dizi var ve 3 ü de ab olamaz. Ama umarım iyi oranlar alır. Çünkü gerçekten kaliteli bir iş olmuş. Çok beğendim. Merve karakteri türk tv tarihi boyunca görülmemiş bir karakter. Dizide en favori karakterim olur kendisi.
Millet yıllardır Müge Anlı'da cinayet izliyor bir akşam da dizisine baksınlar. Bizim ev ahalisi de Total olmalarına rağmen izlemiş daha çok umutlandım şimdi.
Diziye konsantre olmuştum reklam vermediği için yazamadım doğal olarak. Beğenmene sevindim.Nerdeydinn diziyi çok beğendim ben merve tam bir cadıydı arzu masum pelin aptal ve kötü oya en iyileri
Diziye konsantre olmuştum reklam vermediği için yazamadım doğal olarak. Beğenmene sevindim.
Seni etiket yapam gerek, arkandan sallasalar haberin olmyacak.Ne zaman benzetmişlerdi? @Aserat
Şu çocuk ben de geleyimmi diyor ya kızlar biz kızkıza gidecez diyo, o çocuk baya 2017.Bu arada 90'lar hiç bir şekilde yansıtılmamış. Sanki 2010 yılı lisesi gibiydi okul ve öğrenciler. Geçmişe yönelik olayda yönetmen becerememiş
Seni etiket yapam gerek, arkandan sallasalar haberin olmyacak.
Şu çocuk ben de geleyimmi diyor ya kızlar biz kızkıza gidecez diyo, o çocuk baya 2017.
Seni etiket yapam gerek, arkandan sallasalar haberin olmyacak.
Şu çocuk ben de geleyimmi diyor ya kızlar biz kızkıza gidecez diyo, o çocuk baya 2017.
bir tuhaf diziyide izleme ayoll bırak @Aserat tek başına izlesinPelin ne gıcık adeta bir @sokak sanati ile @Çiğdem- karışımi
Halimem yilan gözlü aslihan askitom icin izlerimbir tuhaf diziyide izleme ayoll bırak @Aserat tek başına izlesin
@MasacRE- de iyice @Aserat @xemrexxx gibi tuhaf dizilere takılmaya basladı fark ediyormusun @Harunnn60 eskiden bir kalitesi vardı gerçi aleynayı dinlemeye basladıktan sonra kalitesi bitmiştiya neyseNe tek başınası 9 sayfa yorum yaptık burada @Aserat yalnız değildir
Çok önyargılısın izlemedin bile diziyi 4 tane taş gibi kadın var diye bu tavırların hep değil mi izlesen kıskançlığından çatlarsın çünkü@MasacRE- de iyice @Aserat @xemrexxx gibi tuhaf dizilere takılmaya basladı fark ediyormusun @Harunnn60 eskiden bir kalitesi vardı gerçi aleynayı dinlemeye basladıktan sonra kalitesi bitmiştiya neyse
Evet fark ettim iyice total oldu Geldiğinde pırıl pırıl bir AB'ydi Yazık olmuş @MasacRE-@MasacRE- de iyice @Aserat @xemrexxx gibi tuhaf dizilere takılmaya basladı fark ediyormusun @Harunnn60 eskiden bir kalitesi vardı gerçi aleynayı dinlemeye basladıktan sonra kalitesi bitmiştiya neyse
şu afişe bak ayoll akıllı bir insan tabikide izlemez @xemrexxxÇok önyargılısın izlemedin bile diziyi 4 tane taş gibi kadın var diye bu tavırların hep değil mi izlesen kıskançlığından çatlarsın çünkü