Çukur olmazsa Çarpışma olcakmış
Benim dizilerimden uzak dursun zaten Ezel izlerken karşıma çıkması yetiyorÇukur olmazsa Çarpışma olcakmış
Tutmuş bi diziye gireckmiş yandınBenim dizilerimden uzak dursun zaten Ezel izlerken karşıma çıkması yetiyor@Harunnn60 İÇİN Yeni bir ecünnü dizisi başlatsın
Tutmuş bi diziye gireckmiş yandın
Serhat öyle diyorBade mi Çukara geliyormuş?
Bu sezon çocuğu ile vakit geçirir, yeni sezonda yeni bir dizide oynar.Serhat öyle diyor
Bu sezon çocuğu ile vakit geçirir, yeni sezonda yeni bir dizide oynar.
Aaa bencede yeni bir ecünnü dizisi bulsun herkes memnun olsunDiziye gelince bırakırsın artık
İzlediğin diziye gelirse seversinAaa bencede yeni bir ecünnü dizisi bulsun herkes memnun olsun
Çukur'da kadın oyuncu eksikliği bariz belli oluyor. Şöyle 2-3 kadın karakteri dahil etseler hiç fena olmaz.
@sokak sanati knk senin yorumunu merak ediyorum.Şöyle uzun yazıp diziye geçirde biraz keyifle okuyalım.
Bende onu diyorum işte Çukur da kadın oyuncu eksikliği var oyüzden bu Ecünnü yerine kadın oyuncu gelmeli ve dizideki ecünnüler Akşın ile Senada yolcu olmalıÇukur'da kadın oyuncu eksikliği bariz belli oluyor. Şöyle 2-3 kadın karakteri dahil etseler hiç fena olmaz.
sende şu forumdan yolcu ol artıkBende onu diyorum işte Çukur da kadın oyuncu eksikliği var oyüzden bu Ecünnü yerine kadın oyuncu gelmeli ve dizideki ecünnüler Akşın ile Senada yolcu olmalı@xemrexxx @serhatt @Harunnn60
Herkesten çok o istiyor verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?