Ufak Tefek Cinayetler - 33. Bölüm Yorumları | YENİ SEZON

Oda boş kaldı, Edip kendi kendini mi attı acep?
Odaya sonradan kim girmiş olabilir?

Arzu kadar gurursuz insan görmedim. Enver gibi güzelim adama yol verip kendisini aldatan herife dönmüş. O yüzden bu sezon Burcu'cu olacağım gibi ama onu da o iğrenç saçlarıyla ciddiye alamıyorum. Bol bol sinir krizi geçireceğim anlaşılan. İşte sen Kaymaz olmaya devam edersen hayatını böyle kaydırırlar cicim.

Herkes odadan çıktım diyor ama Edip'in kendi kendi halini atacak hali yok. Tahminim Serhan'ın gelip ittiği yönünde ama belli olmaz.

Taylan'ın sorguda Elif için çok güzel kadın demesi güldürdü. Bu dizi 22. sezonunu da oynasa bir tek bu adamın gevşekliği değişmeyecek herhalde.

Arzu'yu özlemişiz de maşallah Mehmet'e dönmüş hemencecik. Bu ne hız?

Geçen yıl Arzu'nun doğum gününü Merve reis kulüpte düzenlemişti.
Geçen doğum gününde aldatıldığını öğrendi şimdi de törpüyle bıçakladığı kadın yanına taşındı. Müstahak olsun gurursuz Kaymaz çiftine.

Bölüme yarın tekrar bakarım. Bir yandan rapor yazmakla uğraştığım için başını kaçırdım ve tam konsantre olamıyorum.

Taylan'ın sorguda Elif için albenisi var, burdan olsaydı tanırdım demesine güldüm

Oya tabikide Edip'i öldürmedi, yoksa öyle mezarlığa gidip dertleşmezdi.
Ben fragmanlarda Emre ile Burcu'nun resmini yanyana görünce tahmin etmiştim evleneceği kişinin Emre olduğunu.

Ayşe'nin sahneside komikti
Karabulutlar sardı sarmaşığı deyip sonra Kerim ile konuşunca kıvırıp gelmeniz iyi oldu, buranın havası değişti demesi güzeldi

Ağız birliği yapmışlar anlaşılan, hikaye böyle ilerlemiyordur büyük ihtimal.

Elif hortlayıp edip i öldürmüş olabilir

Bu edip kendi atladı heralde

Oya hariç bende ağız birliği yapmışlar böyle olmadı ki olay

Hımm Adil Kerim beyin Oya ile eskiye dayanan ahpaplığı varmış

Pelin emreden neden bu kadar rahatsız oluyor