Ben beğenmedim pek ağır bir bölümdü bu sezon uzun sürmeyecek gibi kadın başlayana kadar idare ederizYibe son yarım saate baktım bi kaç not düşeyim.
Peli'nun elbise şahaneydi. Muhteşem bir fizik var kadında.
Merve'nin elbise çok güzeldi ama kadını öyle bi sıkıştırmışlar ki elbisenin içinde omzundan yağ fıçkırmış hep. Merve'nin saçlar güzel olmuş.
Burcu'nun yeni tarzı şahane. Dizinin 3 büyük starı bence bu kişiler.
Oya çok sıkıcı yaa. Niye hala başrol.
Oya Serhan sahnesinde bir kadın erkeği vezirde eder Rezilde cümlesi geldi aklıma. Merve döneminde Serhan vezirdi herkes onun peşindeydi. Şimdi ise içkiye başlayacak alkolik havası var adamda. Oya Merve'nin yarattığı Serhan'a aşıktı herkes gibi bence. Şimdi ise iteliyor adamı. Çekil önümden sus falan. Sen kimsin Oyacık.
Kerim yine Merve'nin serin sularına kendini bırakacak gibi duruyor. İntikam için gelmiş olabilir ama yumuşayacak bence ve Sarmaşığın a... koyacaklar ikisi
Onun dışında Senaryo tıkalı. Toygar Işıklı götürmüş bölümü. Devamlı bi gerilim müziği çalmasa dizide gerilim olduğunu anlamayacağız
Ben beğenmedim pek ağır bir bölümdü bu sezon uzun sürmeyecek gibi kadın başlayana kadar idare ederiz
Dizinin ömrü fazla değil bence, daha sezonun ilk bölümü ama içim baydı.
kerimin gençliğini oynayan oyuncu buymuş @Çiğdem- le @serhatt da gelsin de 4nüz masaya yatırın bir @Bully @Afet Güçverir @cookies @Sherlock @kerem @ozgur2113 @Yiğitt @ozmoturk @Aserat @xBUGRAx @MasacRE- @Arslan Bey @yatutarsa veee kanı donan @MEnesTahmin edilen gibi Oya Serhanın suçunu üstlenecek galiba biraz yavaştı
bölüm ama güzeldi beğendim ben
Bu kim gııı.kerimin gençliğini oynayan oyuncu buymuş @Çiğdem- le @serhatt da gelsin de 4nüz masaya yatırın bir @Bully @Afet Güçverir @cookies @Sherlock @kerem @ozgur2113 @Yiğitt @ozmoturk @Aserat @xBUGRAx @MasacRE- @Arslan Bey @yatutarsa veee kanı donan @MEnes
Ekli dosyayı görüntüle 61642
Beğenmedim en çokkerimin gençliğini oynayan oyuncu buymuş @Çiğdem- le @serhatt da gelsin de 4nüz masaya yatırın bir @Bully @Afet Güçverir @cookies @Sherlock @kerem @ozgur2113 @Yiğitt @ozmoturk @Aserat @xBUGRAx @MasacRE- @Arslan Bey @yatutarsa veee kanı donan @MEnes
kerimin gençliğini oynayan oyuncu buymuş @Çiğdem- le @serhatt da gelsin de 4nüz masaya yatırın bir @Bully @Afet Güçverir @cookies @Sherlock @kerem @ozgur2113 @Yiğitt @ozmoturk @Aserat @xBUGRAx @MasacRE- @Arslan Bey @yatutarsa veee kanı donan @MEnes
Bu kim gııı.
Beğenmedim en çok
Kaba suratlı bişey
hayatım bulabileceğinizin en iyisi @denizz19 gibi tipler ne bu kibir.ssYüzü yok mu. Sadece fiçut olmaz.
Yüzü yok mu. Sadece fiçut olmaz.
Beğenmedim en çok
Kaba suratlı bişey
Bu kim gııı.
Demek başladı Ufak Tefek Ecünnüler Bu fotodakı parlakta avları sanırımkerimin gençliğini oynayan oyuncu buymuş @Çiğdem- le @serhatt da gelsin de 4nüz masaya yatırın bir @Bully @Afet Güçverir @cookies @Sherlock @kerem @ozgur2113 @Yiğitt @ozmoturk @Aserat @xBUGRAx @MasacRE- @Arslan Bey @yatutarsa veee kanı donan @MEnes
Demek başladı Ufak Tefek Ecünnüler Bu fotodakı parlakta avları sanırım
noldu buna da mı kabardınDemek başladı Ufak Tefek Ecünnüler Bu fotodakı parlakta avları sanırım
noldu buna da mı kabardın
Bugranın gösterdiği adammı o 😱😱😱Şuna dönüşmüş böyle çöküş görülmedi.
Hoşştt,sen benim tipime kurban ol,geçmişi kandillihayatım bulabileceğinizin en iyisi @denizz19 gibi tipler ne bu kibir.ss
Gümbür gümbür geliyoruz çatlaDemek başladı Ufak Tefek Ecünnüler Bu fotodakı parlakta avları sanırım
Babayı geçersin hadsiz