Ufak Tefek Cinayetler - 33. Bölüm Yorumları | YENİ SEZON

Oda boş kaldı, Edip kendi kendini mi attı acep? :F Odaya sonradan kim girmiş olabilir?

Arzu kadar gurursuz insan görmedim. Enver gibi güzelim adama yol verip kendisini aldatan herife dönmüş. O yüzden bu sezon Burcu'cu olacağım gibi ama onu da o iğrenç saçlarıyla ciddiye alamıyorum. Bol bol sinir krizi geçireceğim anlaşılan. İşte sen Kaymaz olmaya devam edersen hayatını böyle kaydırırlar cicim. :A

Herkes odadan çıktım diyor ama Edip'in kendi kendi halini atacak hali yok. Tahminim Serhan'ın gelip ittiği yönünde ama belli olmaz. :A

Taylan'ın sorguda Elif için çok güzel kadın demesi güldürdü. Bu dizi 22. sezonunu da oynasa bir tek bu adamın gevşekliği değişmeyecek herhalde. :A

Arzu'yu özlemişiz de maşallah Mehmet'e dönmüş hemencecik. Bu ne hız? :A

Geçen yıl Arzu'nun doğum gününü Merve reis kulüpte düzenlemişti. :(
Geçen doğum gününde aldatıldığını öğrendi şimdi de törpüyle bıçakladığı kadın yanına taşındı. Müstahak olsun gurursuz Kaymaz çiftine. :A

Bölüme yarın tekrar bakarım. Bir yandan rapor yazmakla uğraştığım için başını kaçırdım ve tam konsantre olamıyorum.

Taylan'ın sorguda Elif için albenisi var, burdan olsaydı tanırdım demesine güldüm :A
Oya tabikide Edip'i öldürmedi, yoksa öyle mezarlığa gidip dertleşmezdi.
Ben fragmanlarda Emre ile Burcu'nun resmini yanyana görünce tahmin etmiştim evleneceği kişinin Emre olduğunu.

Ayşe'nin sahneside komikti :A Karabulutlar sardı sarmaşığı deyip sonra Kerim ile konuşunca kıvırıp gelmeniz iyi oldu, buranın havası değişti demesi güzeldi :A

Ağız birliği yapmışlar anlaşılan, hikaye böyle ilerlemiyordur büyük ihtimal.