Yani Merve ölmeyeceği için muhtemelen değil ama olsun ya.gerçekten onun zehirli iğne olduğunu düşünmüyorsun değil mi?
Yani Merve ölmeyeceği için muhtemelen değil ama olsun ya.gerçekten onun zehirli iğne olduğunu düşünmüyorsun değil mi?
ay bu kalite resitali krandayken ne diye girip senin paçoz yorumlarını okuyayımNiye kimse yorum yapmamış konunun coşmasını beklerdim. Galiba herkes soluksuz izledi.
Oya reis sonunda yapacağını yaptı ve pestisti Merve'ye enjekte etti. Ama Merve'de bir iğneyle ölecek göz yok nasıl toparlarlar bilemem.
Arzu da gücünü göstermeye başlasa iyi olur patates Burcu ezip duruyor. Yine de Mehmet'e çektiği rest güzeldi.
Pelin yine aynı. Taylan desen salak zaten karının ne kadar kıskanç olduğunu bile bile Mehmet'i övüyorsun. Çok ama boş konuşuyor Merve gibi.
Daha çok Kemal-Derya sahnesi istiyorum çünkü OySer'den bile fena görünüyorlar.
Şimdide bu diziye mi sardın.ay bu kalite resitali krandayken ne diye girip senin paçoz yorumlarını okuyayım
ay yine süperdi oya nın başka bişi enjekte ettiğini düşünüyorun pestisin değil bu arada bu pestisin nerede satılıyor madem hem gebertiyor hem de ipucu bırakmıyor bizim forum için 2 düzine sipariş edeyim ben sırayla @Çiğdem- sen @mrt-06 @sokak sanati @Harunnn60 @Forumdash @Yiğitt falan derken toptan kurtulurum sizden
Biz de senden kurtulsak ne iyi olur.ay bu kalite resitali krandayken ne diye girip senin paçoz yorumlarını okuyayım
ay yine süperdi oya nın başka bişi enjekte ettiğini düşünüyorun pestisin değil bu arada bu pestisin nerede satılıyor madem hem gebertiyor hem de ipucu bırakmıyor bizim forum için 2 düzine sipariş edeyim ben sırayla @Çiğdem- sen @mrt-06 @sokak sanati @Harunnn60 @Forumdash @Yiğitt falan derken toptan kurtulurum sizden
Tülin daha güzel.
Sarışını mı diyorsunPelin daha güzel. Kötü kadın ruju ile dudağa oluyor kraliçem.
Sarışını mı diyorsun