Ufak Tefek Cinayetler - 3. Bölüm Yorumları

Niye kimse yorum yapmamış konunun coşmasını beklerdim. Galiba herkes soluksuz izledi. :A

Oya reis sonunda yapacağını yaptı ve pestisti Merve'ye enjekte etti. Ama Merve'de bir iğneyle ölecek göz yok nasıl toparlarlar bilemem. :D

Arzu da gücünü göstermeye başlasa iyi olur patates Burcu ezip duruyor. Yine de Mehmet'e çektiği rest güzeldi. :Z

Pelin yine aynı. Taylan desen salak zaten karının ne kadar kıskanç olduğunu bile bile Mehmet'i övüyorsun. Çok ama boş konuşuyor Merve gibi.

Daha çok Kemal-Derya sahnesi istiyorum çünkü OySer'den bile fena görünüyorlar. :Z
ay bu kalite resitali krandayken ne diye girip senin paçoz yorumlarını okuyayım :A

ay yine süperdi oya nın başka bişi enjekte ettiğini düşünüyorun pestisin değil :X bu arada bu pestisin nerede satılıyor madem hem gebertiyor hem de ipucu bırakmıyor bizim forum için 2 düzine sipariş edeyim ben sırayla @Çiğdem- sen @mrt-06 @sokak sanati @Harunnn60 @Forumdash @Yiğitt falan derken toptan kurtulurum sizden :X

ay bu kalite resitali krandayken ne diye girip senin paçoz yorumlarını okuyayım :A

ay yine süperdi oya nın başka bişi enjekte ettiğini düşünüyorun pestisin değil :X bu arada bu pestisin nerede satılıyor madem hem gebertiyor hem de ipucu bırakmıyor bizim forum için 2 düzine sipariş edeyim ben sırayla @Çiğdem- sen @mrt-06 @sokak sanati @Harunnn60 @Forumdash @Yiğitt falan derken toptan kurtulurum sizden :X
Şimdide bu diziye mi sardın. :A

Biz de senden kurtulsak ne iyi olur. :A

Dün güzel bir bölüm izledik Serhanla Oya yakınlaşmaya başladılar Serhan belli ediyor ondan etkilendiğini anacım bu Pelin ne fenaydı öyle Taylana neler dedi Taylanda başka birşey sandı:FSerhan Taylanla nasıl dedikodu yaptılar öyle Taylanda fena he Arzu ve Plates hocasının konuşması neydi öyle ne pişkin kadın be o Mehmet ne bulmuşsa onda Oyanın Merveye ne verdiğini anlamadım ben bakalım haftaya neler olacak