hiçte öyle uzun ilk sahne vermediler uydurma en fazla 4dklık olmuştur
hiçte öyle uzun ilk sahne vermediler uydurma en fazla 4dklık olmuştur
Gençliğini canlandıra kız baya yetenekli![]()
Aaa nasıl vermediler bee bölümün yarısnı atmıslar hatta sizi etiket etmiştim bunlar snepeakı yanlıs anlamıslar bune diyehiçte öyle uzun ilk sahne vermediler uydurma en fazla 4dklık olmuştur![]()
4DKYDI İŞTE be nesi uzunAaa nasıl vermediler bee bölümün yarısnı atmıslar hatta sizi etiket etmiştim bunlar snepeakı yanlıs anlamıslar bune diye![]()
![]()
@Harunnn60
5 dakıkadan az değildi normals ahne paylaşıslardı resmen4DKYDI İŞTE be nesi uzun![]()
hayır bacım ya o kadar da değil,çamur atma dizime5 dakıkadan az değildi normals ahne paylaşıslardı resmen![]()
![]()
![]()
Ben sizi etiket etmiştim bakmadıysan senin sorunun ayoll yada utancına konu ya gelemedinhayır bacım ya o kadar da değil,çamur atma dizime![]()
Diziyi gizli gizli izlediğini düşünmeye başlıyorumAaa nasıl vermediler bee bölümün yarısnı atmıslar hatta sizi etiket etmiştim bunlar snepeakı yanlıs anlamıslar bune diye![]()
![]()
@Harunnn60
illa ki bakmışımdır UTC ile ilgili hereşy ilgim dahilindeBen sizi etiket etmiştim bakmadıysan senin sorunun ayoll yada utancına konu ya gelemedin![]()
![]()
![]()
illa ki bakmışımdır UTC ile ilgili hereşy ilgim dahilinde![]()
Aaa buldum ayollDiziyi gizli gizli izlediğini düşünmeye başlıyorum![]()
kız 5 dkcık ya bende bişey sandımAaa buldum ayoll
Snepeadkta normal fragman süresinde oluyor 50 saniye falan ama bunlar bildiğin normal bölüm sahnesi atmışlar![]()
![]()
Aaa işte 5 dakıkadan az değil dedim yok diyordunkız 5 dkcık ya bende bişey sandımUTC farkı
![]()
sen diziyi izlemiyosun bu seni niye ilgilendiriyo,isterse 10dk atar SA NA NEAaa işte 5 dakıkadan az değil dedim yok diyordunDaha napacaklar ayoll bölümümü atacaklar tanıtım diye
![]()
![]()
@Harunnn60
Hahaha Aaa izlememe gerek yok ayoll Ecünnülerin olduğu yer beni ilgilendirir hepsen diziyi izlemiyosun bu seni niye ilgilendiriyo,isterse 10dk atar SA NA NE![]()
izlemedğin diziler hakkında yorum yapma,yoksa başına geleceklerden ben sorumlu değilimHahaha Aaa izlememe gerek yok ayoll Ecünnülerin olduğu yer beni ilgilendirir hep![]()
![]()
![]()
Aaa bu dizi hakkında bilgide sahibiyim @Harunnn60 sayesinde ilk 3 bölümü izlemiştim yanı bilgimde var eterince donanımımdaizlemedğin diziler hakkında yorum yapma,yoksa başına geleceklerden ben sorumlu değilim![]()
20 KÜSÜR bölüm oldu çok şey değiştiAaa bu dizi hakkında bilgide sahibiyim @Harunnn60 sayesinde ilk 3 bölümü izlemiştim yanı bilgimde var eterince donanımımda![]()
![]()
![]()
Aaa değişen şey ben izlerken dizi izleniyordu şimdi çöktüler iyice20 KÜSÜR bölüm oldu çok şey değişti3 bölüme dair bildiklerini unut ve bu dizinin yakasından düş
![]()
Noktayı koymuşsun knk20 KÜSÜR bölüm oldu çok şey değişti3 bölüme dair bildiklerini unut ve bu dizinin yakasından düş
![]()
çökmüş haliyle bile bazılarına taş çıkarıyor kudurrrrAaa değişen şey ben izlerken dizi izleniyordu şimdi çöktüler iyice![]()
![]()
![]()