Ufak Tefek Cinayetler - 24. Bölüm İlk Sahne

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
129,509
Puanı
1,060
Salı günlerinin vazgeçilmez dizisi Ufak Tefek Cinayetler'in 24. bölümdeki ilk sahnesi yayınlandı.
Ufak Tefek Cinayetler, sürprizlerle dolu yeni bölümüyle 9 Nisan Salı 20.00'de Star'da!

Son düzenleme:
Baya iconic bir sahne olmuş, gençliği ne diyorsa doğru diyor. :D
Bu arada Oya olayı patlak vermemiş gibi görünüyor bu ilk sahnede, hep başka kadın diyor yani Oya demiyor, mesela Oya'ya kapdırmak ve s.

Baya iconic bir sahne olmuş, gençliği ne diyorsa doğru diyor. :D
Bu arada Oya olayı patlak vermemiş gibi görünüyor bu ilk sahnede, hep başka kadın diyor yani Oya demiyor, mesela Oya'ya kapdırmak ve s.
Çünkü bence Oya'nın hemen ardından Mehmet ve Tayland'da girecek içeri.

Yorum yazayım dedim unutmuş çıkmışım sahneyi çok ama çok beğendim yüzleşme gibi olmuş Merve bi nevi kendisi ile yüzleşecek bakalım neler izlicez haftaya😉

Hahha Aaa ama tuhaf insanları toplamamıslarmı ayoll 1 tane eli ayağı düzgün yok :A

Hele başroller o adam ile Gökçe çekilecek dert değiller 2 donuk surat botokslu gibi 20 saniyede bir kelime çıkıyor ağızlarından gergin suratlar :A :A :A

Hahha Aaa ama tuhaf insanları toplamamıslarmı ayoll 1 tane eli ayağı düzgün yok :A

Hele başroller o adam ile Gökçe çekilecek dert değiller 2 donuk surat botokslu gibi 20 saniyede bir kelime çıkıyor ağızlarından gergin suratlar :A :A :A
Gökçe çekilecek gibi değil zaten :A Yüzüde kırış kırış olmuş daha 36 yaşında birde :A

Gökçe çekilecek gibi değil zaten :A Yüzüde kırış kırış olmuş daha 36 yaşında birde :A
Adı Efsanede de sıkıcı bir rolu vardı kovduklarında çok sevinmiştim :A :A :A

Hayat Bilgisinde olan o kızla hiç alakası yok davul gibi gerilmiş inanılmaz donuk oynuyor bu dizi patlamadıysa oyuncu seçimlerinden :A :A :A