Ufak Tefek Cinayetler - 20. Bölüm Fragmanı

Güzel olmuş fragman. Ön izlemede Oya'nın durumu görünce Merve, Serhan'la durumu öğrendi sanmıştım ama öğrenmemiş daha.

Diziyi 3 bölümdür izleyemiyorum biraz soğudum :/

Peloya bak sen iyice yoldan çıktı

Nikah şahitleri de Oya ve Serhan mı? 😱 :F

Burcu ne varoş duruyor. :F

Fragman çok iyi her zamanki gibi. 11 reyting gelirse hiç şaşırmam. :Z Cinayet tabii ki gerçek anlamında değil, Oya'nın içindeki iyinin ölümüne yapılan bir metafor. Ama artık atağa geçmesi lazım, iyi olacağım diye onun tırnağı bile etmeyecek kadınlara ezdiriyor kendini.
Oha baya iyi fragman :D Sürpriz bir isim geri dönüyor. :A

Ayy kesin Oya düğünü bozdu diye aptal Burcu Oyaya saldırcak ilk fragmandaki olayda. :D

Hocanın sakin sessiz gitmesine baya eleştri olmuştu, şimdi asıl şov başlıyor. :F

Dizi yeniden çıtayı yükseltiyor. :Z @Harunnn60
Hoca acaba Pelinin tarafında mı olacak yoksa hem Merve'ye hemde Peline mi savaş açacak :A Merakla beklemekteyim :A

Gerçekten çok iyi bi bölüm olucak,hocanın geri gelmesini hiç beklemiyordum

Fragman muhteşem kere muhteşem, hele manyak Tunç'u görünce bayağı şaşırdım. :A Artık 2. yükselme devri başlıyor. Kadın, Eşkıya, Kenan hepsi korksun bizden. :Z
Özeti korksun demek istedin herhalde, bu hafta Kadın'ın özetini geçememişti de :A

Oha baya iyi fragman :D Sürpriz bir isim geri dönüyor. :A
Sanırım UTC'ye 3 hafta sonra geri döneceğim :Z Merve Aksak güzelliğini konuşturmuş yine. :bhr:

UTC bu bölüm bomba gibi geliyo,Kadını savunucam derekn UTCyi harcıyorsun
Napayım, ilk 5 bölüm Kadın'ı ardından UTC'yi savundum 14. bölüme kadar tabi.. Bu aralar Kadın daha heyecanlı ve ağır basıyor reytinglere bakarsak belli oluyor zaten. Ama bu hafta Tunç ve düğünün olması beni heyecanlandırdı, 3 bölümün ardından izleyeceğim hayırlısıyla :Z

Sanırım UTC'ye 3 hafta sonra geri döneceğim :Z Merve Aksak güzelliğini konuşturmuş yine. :bhr:

Napayım, ilk 5 bölüm Kadın'ı ardından UTC'yi savundum 14. bölüme kadar tabi.. Bu aralar Kadın daha heyecanlı ve ağır basıyor reytinglere bakarsak belli oluyor zaten. Ama bu hafta Tunç ve düğünün olması beni heyecanlandırdı, 3 bölümün ardından izleyeceğim hayırlısıyla :Z
izle ve bi daha bırakma Merve Aksak bıraktığını duyarsa bu senin için hiç iyi olmaz:A:A

Forum İstatistikleri

Konular
176,265
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs