Kadın dizisinde de içim daralıyor ama bir umutsuzluk basıyor bilemedimDosdoğru yola girersinGökçeyi başrol yaptıran paralel yapının ben...
![]()
Kadın dizisinde de içim daralıyor ama bir umutsuzluk basıyor bilemedimDosdoğru yola girersinGökçeyi başrol yaptıran paralel yapının ben...
![]()
Kırgın Çiçekler tarzı senaryolarla gitmeye başladı.
2 saat süreyi doldurmak istiyorlar anladık ama böyle absürt şeylere ne gerek var. Arzu soğuktan donuyormuş bak bak. Üstünde ki mont bizden pahalıdır. Bunun yerine Mehmet ile Arzu normal konuşsaydı baş başa diğerleri de gerçekten kayıp zannetselerdi yine süre dolardı? Geçen hafta otel olayı mesela oda ayrı facia valla Kadını izleyeceğim bendeAnnem'de sıkıştırıyor onu izleyeceğim ben sen git pc'den izle diye.
@Forumdash
Arzu için ne diyorsun canım.Azalarak bitireceģiz UTC'yi. Valla Pelo ile Merve sahnelerini izleyip geçiyorum. Arada Taytay hoşuma gidiyor. Onun dışında boş bir dizi olmaya başladı.![]()
Arzu için ne diyorsun canım.Yorumunu merak ettim.
![]()
Bilmem fark etmedim. Varoş mahalle ve evde geçtiği için sana öyle geliyordurKadın dizisinde de içim daralıyor ama bir umutsuzluk basıyor bilemedimRenkleri soluk biraz
![]()
Kadın Serhan’ın çok yakın arkadaşıymış ondan.Ya o değilde kanaması olan bir kadın neden bir iş adamını arar off offŞiştim
@serhatt @Ahmed @yatutarsa
bence serhan oyanın iş halledebilmesi için palavra attıYa o değilde kanaması olan bir kadın neden bir iş adamını arar off offŞiştim
@serhatt @Ahmed @yatutarsa
Kadın Serhan’ın çok yakın arkadaşıymış ondan.![]()
Şu senaryoları biz yazsak yemin ederim mantık hataları azalırbence serhan oyanın iş halledebilmesi için palavra attı
Her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünürsek işin içinden çıkamayız önemli olan zevk almak.Şu senaryoları biz yazsak yemin ederim mantık hataları azalır![]()
ay, bence de yaŞu senaryoları biz yazsak yemin ederim mantık hataları azalır![]()