Ufak Tefek Cinayetler - 17. Bölüm Yorumları

Kırgın Çiçekler tarzı senaryolarla gitmeye başladı. :F

2 saat süreyi doldurmak istiyorlar anladık ama böyle absürt şeylere ne gerek var. Arzu soğuktan donuyormuş bak bak. Üstünde ki mont bizden pahalıdır. Bunun yerine Mehmet ile Arzu normal konuşsaydı baş başa diğerleri de gerçekten kayıp zannetselerdi yine süre dolardı? Geçen hafta otel olayı mesela oda ayrı facia valla Kadını izleyeceğim bende :A Annem'de sıkıştırıyor onu izleyeceğim ben sen git pc'den izle diye. :A @Forumdash

Azalarak bitireceģiz UTC'yi. Valla Pelo ile Merve sahnelerini izleyip geçiyorum. Arada Taytay hoşuma gidiyor. Onun dışında boş bir dizi olmaya başladı.:(

Kadın dizisinde de içim daralıyor ama bir umutsuzluk basıyor bilemedim :A Renkleri soluk biraz :A
Bilmem fark etmedim. Varoş mahalle ve evde geçtiği için sana öyle geliyordur:X Ortamı yeşillendirecek agaç mı var da için açılsın izlerken:A Hep senin utc'deki görsüzler yuzunden ağaçlar kesiliyor. Onlar villalarda oturacak diye :X

Yorumlara bakıyorum, 2 saatime yazık valla direkt 18e geçmeyi düşünüyorum :A TVden 15 dakikalık tekrarı izlediğim, anladığım kadar artık. :A

Bölümü bitirdim, bu kadar abartıldığı kadar tepkiyi hak etmiyor bence. Dizide eskiden kızların çekişmesi vardı, son 2-3 bölümdür o yok. Dizide ''eski tad'' yok diyenler bu konuda haklı. Arzu desen çocuklarla ve Mehmet'le uğraşıyor, Merve desen Serhan'ı yeniden avlamaya çalışıyor, Oya sağa sola koşturup Serhan'la denemeye çalışıyor. Hepsi kendi başındaki olaylarla kaldı, diziyi bize sevdiren kızların çekişmesiydi.

Bu olaylar tamamlansın da geçer yakında oralara diye düşünüyorum. Pelin'in Serhan ve Oya'yı öğrenmesi ve ifşa etmesi güzeldi. Ama Serhan ve Oya ''Nerden biliyorsun?'' diye bir kere sormadı, insan demez mi odada mıydın nerden duydun dediklerimi diye? Orası da geçiştirildi.

Burcu hamileyim diye yalanı ortaya çıkardı, bu yalanla Arzuların aile sallanır birkaç bölüm daha. :A

Şu Oyanın ben doktorum havası artık sıktı ya. Aşırı sinir bozucu bir durum olmaya başladı.