Ufak Tefek Cinayetler - 17. Bölüm Yorumları

Dizi yangından beri her bölüm bir büyük saçmalık yapmayı adet edindi. Şimdi de Mehmet ve Arzu kayboldu, yetmedi Arzu hipotermi geçirdi. Çok gereksiz sahnelerdi.
Pelo'ya duyduğum saygı da her bölüm artıyor. :D Yürü Pelo, yoldan çıkar şu Oya'yı.

Son düzenleme:
Dizi yangından beri her bölüm bir büyük saçmalık yapmayı adet edindi Şimdi de Mehmet ve Arzu kayboldu, yetmedi Arzu hipotermi geçirdi. Çok gereksiz sahnelerdi.
Pelo'ya duyduğum saygı da her bölüm artıyor. :D Yürü Pelo, yoldan çıkar şu Oya'yı.
Artık pelin ön planda Mervem geri plana atıldı

Pelo, Taytay'ı boşa, beni al. :D
Dizi bu bölüm önceden göstermediği rutinler (Merve'nin ayda bir kaynana ziyareti, Pelo ve babasının haftada bir buluşması ve Kaymaz ailesinin senelik Uludağ tatili) uydurdu ve bu beni biraz rahatsız etti. Arzu'ların durumu anlaşılabilir belki ama diğerleri böyle pat diye ortaya çıkarılmamalıydı bence. Biz Sarmaşık'takilerin hayatını bu dizide gördüğümüz kadarıyla biliyoruz sonuçta. Karakterlerin yaptıklarına derinlik katmaya çalışıyorlarsa bunu açık açık "Merve ayda bir kaynanasını ziyaret eder" diye replik yazmak yerine ara ara bu ziyaretleri göstermeliydiler, tıpkı kızların haftalık salı kahvaltıları gibi. Aksi olunca "bir şey gerekiyordu, bunun geçmişini yazdık" havası oluşuyor ve daha özensiz geliyor gözüme dizi.

Bölüm kötü değildi bence iyiydi. Oya ne istiyor anlamıyorum. Bu kadın ile bir yola çıkılmaz orası kesin.

Verdiği sneek peek pek heyecanlandırmadı..

Merve'nin plan pek zekice değil bence. Koskoca sitede o plan işlemez. Eve hırsız girdiğini anında anladı güvenlik. Çıkmadığınıda anlar bi şekilde bu plan ortaya çıkar. Ucu Merve'ye dokunur.:)

Beşiktaş, daha zevk verecektir :A

hareketli bi bölüm olur inş.

Merve'nin plan pek zekice değil bence. Koskoca sitede o plan işlemez. Eve hırsız girdiğini anında anladı güvenlik. Çıkmadığınıda anlar bi şekilde bu plan ortaya çıkar. Ucu Merve'ye dokunur.:)
Allahım böyle ilginç ve güzel bir gülme olabilir mi. :F :hearteyes::hearteyes:

@Ahmed

Kadın dizisi harika gidiyor. Tüm gruplarda zirveyi alacak bu dizi böyle saçmaladıkça:A
Kırgın Çiçekler tarzı senaryolarla gitmeye başladı. :F

2 saat süreyi doldurmak istiyorlar anladık ama böyle absürt şeylere ne gerek var. Arzu soğuktan donuyormuş bak bak. Üstünde ki mont bizden pahalıdır. Bunun yerine Mehmet ile Arzu normal konuşsaydı baş başa diğerleri de gerçekten kayıp zannetselerdi yine süre dolardı? Geçen hafta otel olayı mesela oda ayrı facia valla Kadını izleyeceğim bende :A Annem'de sıkıştırıyor onu izleyeceğim ben sen git pc'den izle diye. :A @Forumdash

Kırgın Çiçekler tarzı senaryolarla gitmeye başladı. :F

2 saat süreyi doldurmak istiyorlar anladık ama böyle absürt şeylere ne gerek var. Arzu soğuktan donuyormuş bak bak. Üstünde ki mont bizden pahalıdır. Bunun yerine Mehmet ile Arzu normal konuşsaydı baş başa diğerleri de gerçekten kayıp zannetselerdi yine süre dolardı? Geçen hafta otel olayı mesela oda ayrı facia valla Kadını izleyeceğim bende :A Annem'de sıkıştırıyor onu izleyeceğim ben sen git pc'den izle diye. :A @Forumdash
Dosdoğru yola girersin :A Gökçeyi başrol yaptıran paralel yapının ben...:A