Ufak Tefek Cinayetler - 14. Bölüm Yorumları

Sana bir bölüm izle dediim sen kendini kaptırıp 3 bölüm izlemişsin :F Sen bile kendine şaşırdın:A Sonra baktın sende kayış kopacak bıraktın :A
1.Bölüm 2.Bölümü merak ettirmişti sonra 3.Bölümüde emrak ettim ama 3.Bölüm kötü bölüm çıkınca oyuncuları zaten sevmiyorum orada hevesim kaçtı Bir Aslıhan için izleyemem dedim :A :A :A @Forumdash

ilk 30 dakikayı izledim, çok fazla olay vardı. Çıldırdım, durdurdum. :A

Bu dizide de gay var. :(

Mehmet ne güzel konuştu, ikna etti kızını. Takdir ettim. Çok aklı başında adam aslında ama işte hormonlarımız, en büyük düşmanlarımız. :T:

Son düzenleme:
Muhteşem bölümdü nereden bahsetsem bilmiyorum. Oya ve Edip'in tek tek gerçekleri yüze vurması zaten harikaydı ama bir sürü güzel sahne vardı. :Z

Arzu-Nilay ve Pelin-Taylan gerginlikleri beklediğimden daha kısa sürdü. Pelin'in intihar etmeden önce ambulansı araması tam onluk bir davranıştı. Oya-Serhan ilişkisini anlar gibi oldu ama anlamamış da olabilir. :A

Merve kadar satışçı ve kalleş olmak zor, kendini kurtarmak için Pelin'i de sattı. Yemek masasında ağlamamak için zor duruyordu ama Serhan'dan son hamle gelince daha fazla dayanamadı. Beter olsun. :oley: Edip'e aşık olduğunu fragmanda görmüştük ama yine de şaşırttı. :D

OySer vuslatı da geliyor sonunda. :Z Gençliklerinde 50 defa karşılaşmış olmaları oha dedirtti ama. :A

Bölüm Jet Sosyete reklamından geçilmedi maşallah. Star'ım tüm imkanlarını seferber ediyor tutması için. :bhr: :Z @xBUGRAx @Yiğitt

Dimes kaç bölümlük para verdi ya iki haftadır bir sıkma portakal muhabbeti. :F

İhtiyaç Haritası'nın reklamı da Mert Fırat'ın çıkarılmasını isteyenlere güzel cevap olmuş. :)
Hiç sorma sinir oldum reklamlara. :T: Elinde patlamasın da Babamın Günahları gibi 3-4 ay tanıtıma. :A

Banyo sahnesi Serhan. :bhr: :A

1.Bölüm 2.Bölümü merak ettirmişti sonra 3.Bölümüde emrak ettim ama 3.Bölüm kötü bölüm çıkınca oyuncuları zaten sevmiyorum orada hevesim kaçtı Bir Aslıhan için izleyemem dedim :A :A :A @Forumdash

ilk 30 dakikayı izledim, çok fazla olay vardı. Çıldırdım, durdurdum. :A

Hiç sorma sinir oldum reklamlara. :T: Elinde patlamasın da Babamın Günahları gibi 3-4 ay tanıtıma. :A

Banyo sahnesi Serhan. :bhr: :A

Kanal D bu kadarını yapmazdı. Neyse ki güzel kanala düştü. :bhr: :A

yapma alla sen ya,ben o kaknemden daha güzelim be :F:A

Merve üzülmesin yaa :T
kafası karışanlar için diziyi Koriş anlatsın:A @Harunnn60 @yatutarsa @cookies @xBUGRAx @vadikızı @Thequeer @Yiğitt @Dosi @ozmoturk