Kaç ayın isteği toplandı tabii.
ayol benimde karşımda serhan gibi bişey olsaydı ben ilk bölümde atardım yatağa oyacık geç bile kaldı
yanık olunmuycak gibimi şekerimTüm forum Serhana yanık.![]()
Çıkar elbet bak Oya'da 40'lı yaşlarda buldu aradığınıayol benimde karşımda serhan gibi bişey olsaydı ben ilk bölümde atardım yatağa oyacık geç bile kaldı![]()
canım inşallah ya ben 40lara kadar bekleyemem ama o kadar sabrım yokÇıkar elbet bak Oya'da 40'lı yaşlarda buldu aradığını![]()
Sende birazda sinir var ani sinirleniyorsuncanım inşallah ya ben 40lara kadar bekleyemem ama o kadar sabrım yok![]()
gay'ca'yı abartınca müdahale etme gereği duyuyorum, tamamen içgüdüsel.@S.G.A.T. olmamış atıp neden üzerine götüryorsun lafı.![]()
Ahaha.gay'ca'yı abartınca müdahale etme gereği duyuyorum, tamamen içgüdüsel.![]()
Kesinlikle hayır.Ahaha.
Kabul et ama heterolara göre daha eylenceliyiz.Tabii benim gibi Queen olanları.
(hayır deyip gıcıklık yapma.s.s )
EVET ÖYLEYİM ,sen nerden anladın burdanSende birazda sinir var ani sinirleniyorsunGerçek hayatta da böyle misin peki
![]()
ne yuvası be ortada yuva muva yokYuva yıkanın yuvası olmaz Oya Tokgöz bunu da unutma sakın.
Yalan veya gerçek sonuçta bir birliktelik olmuş ve bu birliktelikten de bir çocuk var. Oya gelmese belki Serhan evliliğine devam edecekti.ne yuvası be ortada yuva muva yok
Şikayetlerin bir numaralı ismiydin eskidenEVET ÖYLEYİM ,sen nerden anladın burdan
Öyle olsun bakalım..Kesinlikle hayır.Tamamen cinsellik üzerine kurulu mesajlarınız.
Hetero dediğinde kimleri anladığınla ilgili bir durum bu.
Apaçilere ve ya eski kafalılara göre eğlencelisiniz evet.
![]()