Ufak Tefek Cinayetler - 14. Bölüm Yorumları

Diziyi geri sardım izlemeye başladım. Siz burada ne konuştunuz allah aşkına? Diziyi izlemeyip buradan yazıştınız mı naptınız? :A

Muhteşem bölümdü nereden bahsetsem bilmiyorum. Oya ve Edip'in tek tek gerçekleri yüze vurması zaten harikaydı ama bir sürü güzel sahne vardı. :Z

Arzu-Nilay ve Pelin-Taylan gerginlikleri beklediğimden daha kısa sürdü. Pelin'in intihar etmeden önce ambulansı araması tam onluk bir davranıştı. Oya-Serhan ilişkisini anlar gibi oldu ama anlamamış da olabilir. :A

Merve kadar satışçı ve kalleş olmak zor, kendini kurtarmak için Pelin'i de sattı. Yemek masasında ağlamamak için zor duruyordu ama Serhan'dan son hamle gelince daha fazla dayanamadı. Beter olsun. :oley: Edip'e aşık olduğunu fragmanda görmüştük ama yine de şaşırttı. :D

OySer vuslatı da geliyor sonunda. :Z Gençliklerinde 50 defa karşılaşmış olmaları oha dedirtti ama. :A

Bölüm Jet Sosyete reklamından geçilmedi maşallah. Star'ım tüm imkanlarını seferber ediyor tutması için. :bhr: :Z @xBUGRAx @Yiğitt

Dimes kaç bölümlük para verdi ya iki haftadır bir sıkma portakal muhabbeti. :F

İhtiyaç Haritası'nın reklamı da Mert Fırat'ın çıkarılmasını isteyenlere güzel cevap olmuş. :)

Ahaha. :A
Kabul et ama heterolara göre daha eylenceliyiz. :A Tabii benim gibi Queen olanları. :bhr:
(hayır deyip gıcıklık yapma.s.s )
Kesinlikle hayır. :A Tamamen cinsellik üzerine kurulu mesajlarınız. :A Hetero dediğinde kimleri anladığınla ilgili bir durum bu. :A Apaçilere ve ya eski kafalılara göre eğlencelisiniz evet. :A

Kesinlikle hayır. :A Tamamen cinsellik üzerine kurulu mesajlarınız. :A Hetero dediğinde kimleri anladığınla ilgili bir durum bu. :A Apaçilere ve ya eski kafalılara göre eğlencelisiniz evet. :A
Öyle olsun bakalım..
Sen bana aşıksın zaten, Merve Edipe kavuşamadı ve gıcık kaptı ya. Aynen öylesin sen de. Evet biliyorum.