Sarmaşık'ın yeni kral ve kraliçesi.
görmezxden gel topacı birde onunlamı uğraşacağız ya günlük girsin foruma yada uyok sayalım hem yabancı dizi etkinliğinde bizi beklettiğine saysın
Oraya yine bakmadan geçmiş toplamaya üşeniyorum toplar toplamaz @xemrexxx i şutlayacam zaten juriliktengörmezxden gel topacı birde onunlamı uğraşacağız ya günlük girsin foruma yada uyok sayalım hem yabancı dizi etkinliğinde bizi beklettiğine saysın
4 de kaçarım zaten eskiden 3 e kadar kalıyordum şimdi sohbet oluyorsa 4 e çıakrttım çıtayıKız bir durmadın. @destere @Forumdash
artık @Çiğdem- le filmleri takır takır indirip izlemeyide başardık bundan sonra kimse bizi tutamaz tuttuğumuz filmi indirip ümüğünü sıkacağızKız bir durmadın. @destere @Forumdash
Sen iyice başımıza çıktın Tabi ortalıkla kimse olmayınca meydan sana kaldıartık @Çiğdem- le filmleri takır takır indirip izlemeyide başardık bundan sonra kimse bizi tutamaz tuttuğumuz filmi indirip ümüğünü sıkacağız
gaganın derdi biz birbirimize bişey yapmayalım maksat farkındayım ama bilmiyorki iki gönül bir olunca gagalar şutlanır kimse engel olamaz )4 de kaçarım zaten eskiden 3 e kadar kalıyordum şimdi sohbet oluyorsa 4 e çıakrttım çıtayı
Seninde bu saatlerde burada bulunma sebebini az çok anlıyorum @destere
bir ben bir hogatha yeterli zaten başkasına gerek yok gölge etmeyin başka ihsan eylemeyiz )Sen iyice başımıza çıktın Tabi ortalıkla kimse olmayınca meydan sana kaldı
Sen iyice başımıza çıktın Tabi ortalıkla kimse olmayınca meydan sana kaldı
Aaa gerçekten 2 teknoloji cahili torrentten video indirip alt yazı ekliyoruz Türkiyenin gelişim yüzdesi şuan %50 arttıartık @Çiğdem- le filmleri takır takır indirip izlemeyide başardık bundan sonra kimse bizi tutamaz tuttuğumuz filmi indirip ümüğünü sıkacağız
birde demiyorlarmı artık onlar demode oldu size yeni teknoloji anlatalım diye hele bir durun eskisini bir çözelim yenisi sonraAaa gerçekten 2 teknoloji cahili torrentten video indirip alt yazı ekliyoruz Türkiyenin gelişim yüzdesi şuan %50 arttı
25-26 yılda bunu yeni öğrendik yeni teklojiyi 50 yaşında öğrenirizbirde demiyorlarmı artık onlar demode oldu size yeni teknoloji anlatalım diye hele bir durun eskisini bir çözelim yenisi sonra