Sarmaşık'ın yeni kral ve kraliçesi.
![]()
görmezxden gel topacı birde onunlamı uğraşacağız ya günlük girsin foruma yada uyok sayalım
Oraya yine bakmadan geçmiş toplamaya üşeniyorum toplar toplamaz @xemrexxx i şutlayacam zaten juriliktengörmezxden gel topacı birde onunlamı uğraşacağız ya günlük girsin foruma yada uyok sayalımhem yabancı dizi etkinliğinde bizi beklettiğine saysın
![]()
4 de kaçarım zaten eskiden 3 e kadar kalıyordum şimdi sohbet oluyorsa 4 e çıakrttım çıtayı
artık @Çiğdem- le filmleri takır takır indirip izlemeyide başardık bundan sonra kimse bizi tutamaz
Sen iyice başımıza çıktınartık @Çiğdem- le filmleri takır takır indirip izlemeyide başardık bundan sonra kimse bizi tutamaztuttuğumuz filmi indirip ümüğünü sıkacağız
![]()
gaganın derdi biz birbirimize bişey yapmayalım maksat4 de kaçarım zaten eskiden 3 e kadar kalıyordum şimdi sohbet oluyorsa 4 e çıakrttım çıtayı![]()
![]()
Seninde bu saatlerde burada bulunma sebebini az çok anlıyorum@destere
bir ben bir hogatha yeterli zaten başkasına gerek yok gölge etmeyin başka ihsan eylemeyizSen iyice başımıza çıktınTabi ortalıkla kimse olmayınca meydan sana kaldı
![]()
Sen iyice başımıza çıktınTabi ortalıkla kimse olmayınca meydan sana kaldı
![]()
Aaa gerçekten 2 teknoloji cahili torrentten video indirip alt yazı ekliyoruz Türkiyenin gelişim yüzdesi şuan %50 arttıartık @Çiğdem- le filmleri takır takır indirip izlemeyide başardık bundan sonra kimse bizi tutamaztuttuğumuz filmi indirip ümüğünü sıkacağız
![]()
birde demiyorlarmı artık onlar demode oldu size yeni teknoloji anlatalım diyeAaa gerçekten 2 teknoloji cahili torrentten video indirip alt yazı ekliyoruz Türkiyenin gelişim yüzdesi şuan %50 arttı![]()
![]()
![]()
25-26 yılda bunu yeni öğrendik yeni teklojiyi 50 yaşında öğrenirizbirde demiyorlarmı artık onlar demode oldu size yeni teknoloji anlatalım diyehele bir durun eskisini bir çözelim yenisi sonra
![]()