UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi Grup Kuraları - Sohbet ve Yorum Konusu

Bayern Münih (City de olabilir)
PSG
Atalanta
Beşiktaş

Eşleşmesi istiyorum…
A grubuna Atalanta ve Beşiktaş düşer umarım.
Beşiktaş A grubunda olsa da ülkemiz Messi görse, futbolculuk hayatında hiç Türkiye’den bir takıma karşı oynamadı. Gerçi bize karşı oynamasını isterdim.
------

Leipzig olarak A grubuna düştük kahretsin… Yine de üçüncü olarak çıkarız diyorum en kötü… Beşiktaş bizim gruba düşer umarım :A

• Sinir Bozucu
Reactions: Gerekli24
A grubuna Atalanta ve Beşiktaş düşer umarım.
Beşiktaş A grubunda olsa da ülkemiz Messi görse, futbolculuk hayatında hiç Türkiye’den bir takıma karşı oynamadı. Gerçi bize karşı oynamasını isterdim.
------

Leipzig olarak A grubuna düştük kahretsin… Yine de üçüncü olarak çıkarız diyorum en kötü… Beşiktaş bizim gruba düşer umarım :A
Allah'ım BJK'yi A gurubuna yolla amin..
Şimdi yıkılın :A

Ronaldo ve Messi yine karşı karşıya gelecek...
------

Oh, kurtulduk. Yine 0 çekeceğiz ama daha az ezilerek çekeceğiz.
Senin Haaland gelecek Türkiye'ye

• Üzücü
Reactions: Tolstoyevski
@MEnes ve @DarkLegenD karşısında pek şansın yok gibi gözüküyor. :A
Şu Leipzig'e içerde dışarda 5'er tane atalım da bizim @Tolstoyevski kendine gelsin birazcık. :A

20210826_164222.jpg

------

Şimdi yıkılın :A

Senin Haaland gelecek Türkiye'ye
Gol krallığına yükselmek için bizim maçları seçmez umarım. PSG ve City'den kaçarken makinaya tosladık.

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Rakibimiz Club Brugge oldu ölüm grubu A grubunda. PSG ve City’e karşı şansımız pek yok gerçekçi olursak ama üçüncü olup UEFA kupasını müzemize götürebiliriz Leipzig olarak… @Dosi @Araf
Leipzig yazısını görene kadar anlamadım. Gs'den bahsediyorsun sandım :A
Kolay gelsin :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
  • Beğendim
Reactions: DarkLegenD
@MEnes ve @DarkLegenD karşısında pek şansın yok gibi gözüküyor. :A
PSG'miz tüm kupaları süpürecek bu sene MESSI kralımın da gelişiyle... :A Pep hocamı severim lakin Ronaldo'yu alırsa City en büyük düşmanımdır... Zaten rakibimiz de oldular, yok edeceğiz yine yeniden Pep City'sini... :A

PSG'miz tüm kupaları süpürecek bu sene MESSI kralımın da gelişiyle... :A Pep hocamı severim lakin Ronaldo'yu alırsa City en büyük düşmanımdır... Zaten rakibimiz de oldular, yok edeceğiz yine yeniden Pep City'sini... :A
Winner Ronaldo + Winner Pep > Loser Messi + Loser PSG...