Size güveniyorum ben Avrupa'da iş yapıyorsunuz en kötü 3. bile olsa konferans var.
Size güveniyorum ben Avrupa'da iş yapıyorsunuz en kötü 3. bile olsa konferans var.
O değil de iki sene Avrupa'ya gidemedik üçüncü torbadayız, GS dörtte.Gs orayı da alırsa görürsün lowu Boşver 2 kez falan alsak orayı hava atarız bizim Avrupa'da 2 kupamız var diye
UEL bizim yuvamız, gruptan çıkamadığımız sezon hatırlamıyorum.Size güveniyorum ben Avrupa'da iş yapıyorsunuz en kötü 3. bile olsa konferans var.
He la o nasıl oldu ben hala anlamadımO değil de iki sene Avrupa'ya gidemedik üçüncü torbadayız, GS dörtte.
Gs orayı da alırsa görürsün lowu Boşver 2 kez falan alsak orayı hava atarız bizim Avrupa'da 2 kupamız var diye
Son beş sezonda iki kez gruptan çıktık biz çünkü 16-17 ve 18-19. GS, Avrupa'da hiç gruptan çıkamadı/tur atlayamadı son beş sezonda elemeler hariç.He la o nasıl oldu ben hala anlamadım
Balkan savaşı çıkar sakat grup.
Hee doğru Gs full ŞL'de miydi son 5 sezonda hiç Avrupa Ligi'ne gitmediler miSon beş sezonda iki kez gruptan çıktık biz çünkü 16-17 ve 18-19. GS Avrupa'da hiç gruptan çıkamadı/tur atlayamadı son beş sezonda.
Neden @HeisenBergSon beş sezonda iki kez gruptan çıktık biz çünkü 16-17 ve 18-19. GS, Avrupa'da hiç gruptan çıkamadı/tur atlayamadı son beş sezonda elemeler hariç.
------
Balkan savaşı çıkar sakat grup.
Gruplardan oraya düştükleri oldu da elendiler ilk turda Benfica eşleşmesi vardı.Hee doğru Gs full ŞL'de miydi son 5 sezonda hiç Avrupa Ligi'ne gitmediler mi
Hepsi balkan takımı.
Zaten teki de malum PSG, Real Madrid grubuydu...Gruplardan oraya düştükleri oldu da elendiler ilk turda Benfica eşleşmesi vardı.
Rangers e elendiler @xdragxxHee doğru Gs full ŞL'de miydi son 5 sezonda hiç Avrupa Ligi'ne gitmediler mi
Onda da Brugge'u altlarına alıp UEL'e gidemediler... Loko, Schalke, Porto grubundan da çıkamadılar. Dördüncü torba normal.Zaten teki de malum PSG, Real Madrid grubuydu...
Loko, Şalke, Porto grubunda mı 3.cü olmuşlardıOnda da Brugge'u altlarına alıp UEL'e gidemediler... Loko, Schalke, Porto grubundan da çıkamadılar. Dördüncü torba normal.
Rangers var Uefa Avrupa ligi play offunda elendiğiOnda da Brugge'u altlarına alıp UEL'e gidemediler... Loko, Schalke, Porto grubundan da çıkamadılar. Dördüncü torba normal.
Evet o da var. Bakalım, dördüncü torbada olmak ciddi sıkıntı çünkü üçüncü torba takımları sağlam bayağı.Rangers var Uefa Avrupa ligi play offunda elendiği
Yep.Loko, Şalke, Porto grubunda mı 3.cü olmuşlardı
Grup da şanslarına Avrupa Ligi gibiymiş aslındaEvet o da var. Bakalım, dördüncü torbada olmak ciddi sıkıntı çünkü üçüncü torba takımları sağlam bayağı.
------
Yep.
Benim Galatasaray İçin seçtiğim grup nasıl @HeisenBerg @xdragxx özellikle Olympiakos’un olması @Gerekli24Evet o da var. Bakalım, dördüncü torbada olmak ciddi sıkıntı çünkü üçüncü torba takımları sağlam bayağı.
Son 5 sene önemli sizin demekki 4 5 sene önce bir puan toplamışlığınız var GS de bir şey yapmadıHe la o nasıl oldu ben hala anlamadım