UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi Grup Kuraları - Sohbet ve Yorum Konusu

Barcelona'nın çöp torbasından hallice bir duruma gelmesinin en büyük sebebi neydi şu son 3-4 yılda? :A Teşekkür ederim, verecek olduğun bu cevap aynı zamanda yukarıdaki sorunların da cevabı oldu. :A

Santrforsuz domine ederek, eze eze ligi kazandı adam. :A
Bartom*u ve getirdiği birbirinden çöp hocalar elbette... Teşekkürler, iyi günler... :A

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD
Galatasarayda ŞL tadında.
------

Birinciliğe oynar abi bu grupta

3. olun da konferansa gidin orada şampiyon olursunuz bizim grupla çok farkı yok sizinkinin :A
Çok iddalı olmaya gerek yok ama Frankurt daha önce eşleştik 2 maçıda kaznamıştık.Diğer Belçika takımı yeneriz diye düşünüyorum ;Olmy belirsiz.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
------

Çok iddalı olmaya gerek yok ama Frankurt daha önce eşleştik 2 maçıda kaznamıştık.Diğer Belçika takımı yeneriz diye düşünüyorum ;Olmy belirsiz.
Bence iddialı değil bu grupta liderliğe oynamalı Fenerbahçe 2. de olabilir ancak Olimpiyakos öyle çok güçlü takım değil. Birinci torbadan gelebilecek en iyi takımlardan. Bir de ikinci olunca şampiyonlar liginden gelen 3. ile play off oynanıyor. O yüzden 1. olmak önemli.

Senin yüzünden zor kura çektik.. :T:
Ben ne yaptım yine esas siz Beşiktaş zorlu çeksin diye dua ederken o dua döndü sizi vurdu :A

Bence iddialı değil bu grupta liderliğe oynamalı Fenerbahçe 2. de olabilir ancak Olimpiyakos öyle çok güçlü takım değil. Birinci torbadan gelebilecek en iyi takımlardan. Bir de ikinci olunca şampiyonlar liginden gelen 3. ile play off oynanıyor. O yüzden 1. olmak önemli.

Ben ne yaptım yine esas siz Beşiktaş zorlu çeksin diye dua ederken o dua döndü sizi vurdu :A
Ben ağzımı hayra mi açıyım

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
GS'yi büyük yıpratırlar üçüncülük de sıkıntılı orada. FB ise nispeten bi tık düşük seviye onlara göre oradan da iki veya üçüncülük gelir bence. Beklentileri fazla yüksek tutmaya gerek yok.

Ben genel olarak Avrupa Ligi'nin bu halini beğendim. Konferans Ligi sayesinde hep birbirine denk takımlar kalmış burada.

Fenerbahçenin grubunu beğendim.

İkincliğe oynar 🧿 🧿 🧿
Eksik bölgelere transferi yapılırsa şayet lider olarak çıkarız.
Birinciliğe oynar abi bu grupta

3. olun da konferansa gidin orada şampiyon olursunuz bizim grupla çok farkı yok sizinkinin :A
Çiçek gibi gruba düştük. :A
------

Ama yarım kalan işi de bitirmek gerekir.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24