Evet İnönü de biraz böyleydiEski Beşiktaş stadyumu gibi
Evet İnönü de biraz böyleydiEski Beşiktaş stadyumu gibi
Fenerbahçeliyim Beşiktaş’ı tutan arkadaşım İçin o stada girdim Galatasaray’ın stadına bile girdim kuzenim için @Gerekli24Evet İnönü de biraz böyleydi
Sonuçta tezahürat yapmıyorsun gidebilirsin güzel olur bak ben mesela hiç gidemedim.Fenerbahçeliyim Beşiktaş’ı tutan arkadaşım İçin o stada girdim Galatasaray’ın stadına bile girdim kuzenim için @Gerekli24
Bir hoşlandığım kızın sınıfını yendim özür dilemek için cornetto aldım sonuç facia maçı satmadım hiç bunu yapan Beşiktaşlıydı @Gerekli24Sonuçta tezahürat yapmıyorsun gidebilirsin güzel olur bak ben mesela hiç gidemedim.
Hayırlısı.Ekli dosyayı görüntüle 108111@Dosi @serhatt @Dosi @Angelica @serhatt @Emre Ozansoy tahminim bu kura çekiminde yarın @Dosi
Yok reis kolay grup sevmedimEkli dosyayı görüntüle 108111@Dosi @serhatt @Dosi @Angelica @serhatt @Emre Ozansoy tahminim bu kura çekiminde yarın @Dosi
3 takım eksikEkli dosyayı görüntüle 108111@Dosi @serhatt @Dosi @Angelica @serhatt @Emre Ozansoy tahminim bu kura çekiminde yarın @Dosi
Hayır çünkü aşırı sıcaklarda bir şeylere tam odaklanamıyorum3 takım eksik
@xdragxx ülke puanına en çok ihtiyaç duyduğumuz bu periyotta mırın kırın etmemen gerekir.
------
@Tolstoyevski , Shakhtar-Monaco maçını seyretmekte misin?
Peki ya gedson?Hayır çünkü aşırı sıcaklarda bir şeylere tam odaklanamıyorum
Monaco kendi kalesine attı ters topla, Şakter gruplara kalacak gibi gözüküyorPeki ya gedson?Ona sıcak işlemez mi?
Monaco UEFA Avrupa ligi gruplarında Fenerbahçe 4.Torbada Galatasaray’da 4.Torba atlarsa turu @TolstoyevskiMonaco kendi kalesine attı ters topla, Şakter gruplara kalacak gibi gözüküyor
Hayır çünkü aşırı sıcaklarda bir şeylere tam odaklanamıyorum
Yoh yav olur mu öyle şey. Daha Bayern Münih'e Vodafone Parkta diz çökdürüp intikam alacaz evelallah. 🦅🦅🦅🦅🦅🦅CL grupları Türk takımları için fazla lüks. Hele bir de 4. torbadan giriyorsan daha da lüks. BJK için en iyi senaryo Lille'i çekmek olur. Onu çekerseler yarışabileceği bir grup olabilir diğer türlü bizim ülkenin takımlarının yarışabileceği bir alan değil artık.
Bunu sadece kluplerin kötü yönetilmesine de bağlayamayız. Bizim için 40 milyon € çok büyük bütçe ama orada ki sıradan takımlar bile o bütçenin çok çok üzerinde. Kur bu şekilde olduğu sürece hedefi Avrupa Ligi ve Konferans Ligi olarak güncellememiz gerek.
@Dosi bu nasıl bir grup böyle pompy nin aklı fikri ayıplı şeylerdeEkli dosyayı görüntüle 108128 @Tolstoyevski düzeltince iyi olmadı bu grup çıkarsa yok artık derim @Tolstoyevski @xdragxx @Dosi @12.Adam Benim tahminim bu
Benim şampiyonlar ligi yeni formatı nasıl @12.Adam@Dosi bu nasıl bir grup böyle pompy nin aklı fikri ayıplı şeylerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?