HeisenBerg
Favori Üye
O eşleşmede de net favori City'di. Monaco elemelerde Fenerbahçe'yi zorlanarak elemiş takımdı. Daha sonra Juve güle oynaya eledi zaten onları.Lyon faciası tamam da Monaco örneği çok talihsiz olmuş.
O eşleşmede de net favori City'di. Monaco elemelerde Fenerbahçe'yi zorlanarak elemiş takımdı. Daha sonra Juve güle oynaya eledi zaten onları.Lyon faciası tamam da Monaco örneği çok talihsiz olmuş.
Şu an üzülerek söylemeliyim ki favori Liverpool'umuzu kupa dışına iten Real Madrid bence... Bu tarz turnuvaların bu aşamalarında taktik tek başına yeterli olmuyor maalesef, tecrübe ve soğukkanlılık da çok önemli. Bu açılardan baktığımız zaman da Real Madrid net favori haline geliyor bence... Kralın takımı mutlu sona çok yakın... @MasacRENe yaparsanız yapın, araplardan gelen bir karar vardır. Bu kupayı Manchester City (%70) ya da PSG (%20) kazanacak. %90 ihtimalle City vs PSG tarafı kazanır. Diğer taraf UEL seviyesinde gibi gözüküyor.
Beni etiketlemedin üzüldüm...Şu an üzülerek söylemeliyim ki favori Liverpool'umuzu kupa dışına iten Real Madrid bence... Bu tarz turnuvaların bu aşamalarında taktik tek başına yeterli olmuyor maalesef, tecrübe ve soğukkanlılık da çok önemli. Bu açılardan baktığımız zaman da Real Madrid net favori haline geliyor bence... Kralın takımı mutlu sona çok yakın... @MasacRE
Hainku yoldaşımız, tam anlamıyla bir Real Madrid fanı... Senin de öyle olduğunu bilsem etiketlerdim.Beni etiketlemedin üzüldüm...
Yok,yok İyi ki etiketlemedin.Hainku yoldaşımız, tam anlamıyla bir Real Madrid fanı... Senin de öyle olduğunu bilsem etiketlerdim.
Abi hadi ya, RM önce kendisini kendi liginde ispatlasın. İnanılmaz ezik bir ligde 3. olma ihtimalleri var ama hiç işleri güçleri yok ŞL mi alacaklar? Zidane taraftarları umutlandırdığı için ağlıyordur şimdi. Tuchel'in karşısında ezilince gerçekler gün yüzüne çıkacak...Şu an üzülerek söylemeliyim ki favori Liverpool'umuzu kupa dışına iten Real Madrid bence... Bu tarz turnuvaların bu aşamalarında taktik tek başına yeterli olmuyor maalesef, tecrübe ve soğukkanlılık da çok önemli. Bu açılardan baktığımız zaman da Real Madrid net favori haline geliyor bence... Kralın takımı mutlu sona çok yakın... @MasacRE
Bu ne ya şl ön elemesi gibi rakipler var
Bu ligin bir altı daha yok mu oraya gidelim.
Celtic, Plzen veya Qarabağ üçlüsünden birini çekeceğiz gibi hissediyorum. Bu akşam Aris son saniyede gol yemeseydi Astan elenecekti ve biz play-off'ta seri başı olacaktık.Bu ne ya şl ön elemesi gibi rakipler var
Bunlar takım puanından kaynaklı.
Bu ligin bir altı daha yok mu oraya gidelim.
Biliyorum. Az daha seri başı olacaktık.
Seri başı olan 3 takım bu turda elendi. 4. takımda elenseydi biz son sıradan seri başı olarak girecektik kuraya.Nasıl?
Bu yıl çok önemli toplayacağımız her puan bizi üst sıralara tırmanmamızı sağlayacaktır.Durumumuz vahim.Seri başı olan 3 takım bu turda elendi. 4. takımda elenseydi biz son sıradan seri başı olarak girecektik kuraya.
Çokta umurumda.Bu yıl çok önemli toplayacağımız her puan bizi üst sıralara tırmanmamızı sağlayacaktır.Durumumuz vahim.
Bu nasıl Konferans Ligi, Şampiyonlar Ligi play-off'undan hallice olmuş.
Roma Allah'ından bul birader. Onun haricinde gelecek her kuraya tamamım. Biraz da Celtic'den çekiniyorum. Ama Partizan veya Hapoel çeksek tadından yenmez. Ayrıca bunlar Sivas'ın da muhtemel rakipleri.
Tottenham'dan kurtulduk en azından.Bu nasıl Konferans Ligi, Şampiyonlar Ligi play-off'undan hallice olmuş.
Tottenham da mı varmış?Tottenham'dan kurtulduk en azından.
Tottenham ciddiye almazTottenham'dan kurtulduk en azından.