Güya 3. lig olacak dendi ama baya kaliteli takımlar var.Tottenham da mı varmış?
Bu organizasyon çok da ufak tefek bir şey olmayacak o zaman...
Güya 3. lig olacak dendi ama baya kaliteli takımlar var.Tottenham da mı varmış?
Bu organizasyon çok da ufak tefek bir şey olmayacak o zaman...
Union Berlin’den ciddiye alan olmazGüya 3. lig olacak dendi ama baya kaliteli takımlar var.
Avrupa’nın 3.ligi diye Tottenham almaz Roma ciddiye almaz Rennes ve union Berlin ciddiye alır @mesmesoNiye olmasın?
İşin sonunda kupa ve para ödülü var. Elenince geçilecek dalga ayrı bir boyut. Herkesi bizim takımlar gibi düşünme. Bu takımlar da hem ülke puanı hem de kendi puanları için turnuva maçlarını önemsiyor.Avrupa’nın 3.ligi diye Tottenham almaz Roma ciddiye almaz Rennes ve union Berlin ciddiye alır @mesmeso
Bizden başka herkes iyiye gidiyor zaten reyiz
Şaşırmadım.
İptvden mi izliyorsun?Benfica 1 - 0 PSV şu an dakika 22. Umarım Gedson forma giymez bu maçta, oyuna girip de gol atarsa bize geçmiş olsun.
Exxen yayını şimdilik iyi gidiyor...
Sahiden mi?Hayır Exxen üyeliği aldım🤫
Gedson bize gelecek zaten... 🦅🦅Benfica 1 - 0 PSV şu an dakika 22. Umarım Gedson forma giymez bu maçta, oyuna girip de gol atarsa bize geçmiş olsun.
Exxen yayını şimdilik iyi gidiyor...
Shamrock Rovers -Flora Tallin maçını bekliyorum birde @Tolstoyevski @12.Adam @DosiHayır Exxen üyeliği aldım🤫
GüzelmişShamrock Rovers -Flora Tallin maçını bekliyorum birde @Tolstoyevski @12.Adam @Dosi
------
Ekli dosyayı görüntüle 107766 @Gerekli24 tallaght stadyumu Dublin @slhttnmtl @Gerekli24@Dosi
Değişik bir havası varShamrock Rovers -Flora Tallin maçını bekliyorum birde @Tolstoyevski @12.Adam @Dosi
------
Ekli dosyayı görüntüle 107766 @Gerekli24 tallaght stadyumu Dublin @slhttnmtl @Gerekli24@Dosi
Eski Beşiktaş stadyumu gibiDeğişik bir havası var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?