UEFA Şampiyonlar Ligi - Beşiktaş - Napoli - Grup Karşılaşması - Yorum Konusu

Golün adı Quarizma :A :A @Çiğdem-
IMG_20161102_005847.jpg
 
Şenol Güneş'i çok eleştiriyoruz ama hakkını da teslim edelim. Türkiye'den herhangi bir takım Napoli orta sahasını geçemez. Bu adamlar geçtiğimiz hafta sonu Juventus'a karşı tek kale maç oynadılar. Rakip kim olursa olsun oyunu 25 metrede oynuyorlar ve defanslarını da orta sahaya kadar çıkarıyorlar. Kaptırdığı toplarıda böylece kapması kolay oluyor yani.

İşte hataları var ama Şenol Güneş böyle bir takımdan 2 maçta 4 puan aldı. İkili averajda bizde. Boru değil Şampiyonlar Ligi bir ligde 4 maçta nağmalubiyet.

Bunu da tüm olumsuzluklara rağmen başardı. Caner ve Talisca sakat olmasa biz bu maçı da kazanabilirdik (En formda 2 oyuncumuz). Onların olmayışı Cenk Tosun'un mecburen oynatılmasına yol açtı. Ayrıca Gökhan İnler ve Oğuzhan 1 aydır sakat çok fazla maç eksikleri var. Eee onlarda da eksik var diyen olabilir fakat bizim kısıtlı kadromuzla onların ki bir değil ki.

En önemlisi ne biliyor musun 4 maçtada gururla izledim takımımı, 320 milyon Euroluk takım karşısında ezilmeden savaştık. Bizim bu grupta kendimize bütçe olarak denk tek takım Dinamo Kiev. Onun bile Yarmolenko diye bir oyuncusu 30 milyon Euro. Biz ise bu kadroyu oluşturan oyunculara ödediğimiz bonservis bedeli 8 milyon Euro.

Sonuç: takım böyle oynasın varsın yenilsin ya da üst tura çıkmayalım hiç önemli değil. Ligde de bunu istiyorum, sadece güzel oyun hakemsiz şaibesiz onurlu mücadele.

@EFE UYSAL
 

Forum İstatistikleri

Konular
171,587
Mesajlar
3,714,725
Üyeler
8,455
Son Üye
daisydove