İlkay Barcelona karşısında ikinci golünü attı. Bu hafta ligde de 2 gol atmıştı.Kesin sike var macta iddiacilar icin iyi oldu ama.
İlkay Barcelona karşısında ikinci golünü attı. Bu hafta ligde de 2 gol atmıştı.Kesin sike var macta iddiacilar icin iyi oldu ama.
Formunda Ilkay iyi oldu ama Guardiola yenilmeli.ss Arda girdi mi?İlkay Barcelona karşısında ikinci golünü attı. Bu hafta ligde de 2 gol atmıştı.
Gündoğan > ArdaFormunda Ilkay iyi oldu ama Guardiola yenilmeli.ss Arda girdi mi?
Arda türk altyapısı Ilkay Alman bir zahmetGündoğan > Arda
Mesut Özil. Pure class.Arda türk altyapısı Ilkay Alman bir zahmet
O maçta donmus galiba.sss Ludogorets 2-0la baslamisti.Mesut Özil. Pure class.
Attığı golü bulup izle.
Bu arada Hamsik'in golünden önce Mertens'in el ile oynaması var. Yani asisti el ile yapmış, maç esnasında ben onu kaçırmıştım.O maçta donmus galiba.sss Ludogorets 2-0la baslamisti.
Muhtesem Arda boyle gol atsinO maçta donmus galiba.sss Ludogorets 2-0la baslamisti.
Ben gormemistim izlicem tekrar Kletenburga yakismamis.Bu arada Hamsik'in golünden önce Mertens'in el ile oynaması var. Yani asisti el ile yapmış, maç esnasında ben onu kaçırmıştım.
aaa evet gol attı çok seviyoruz kendisini diğer takımlılar hep kıskanıyor bizde yok diye
Gol atinca baban bagırmistir Cenkede sovmusturaaa evet gol attı çok seviyoruz kendisini diğer takımlılar hep kıskanıyor bizde yok diye
cenk hangisiydiGol atinca baban bagırmistir Cenkede sovmustur
yok buna birşey demiyor kaleci olan tolgaya diyordu ama başkası vardı galiba
Kaleci Fabriye laf yokyok buna birşey demiyor kaleci olan tolgaya diyordu ama başkası vardı galiba