Uğur Yücel Yerli Sopranos Dizisiyle Ocak'ta Star TV'de!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kanalD nin hatası getirip en zor güne koydular diziyi oysa diğer günlerde çok rahat 15 reytinglere çıkardı :)

Kuzey çok kaliteli bir iş gün seçimi farklı olabilirdi ama bu zorlu gündede süper oranlar alıyor. :)

- - - Ekleme - - -

kanalD nin hatası getirip en zor güne koydular diziyi oysa diğer günlerde çok rahat 15 reytinglere çıkardı :)

Kuzey çok kaliteli bir iş gün seçimi farklı olabilirdi ama bu zorlu gündede süper oranlar alıyor. :)

hayal -i desdesdereon :D behzat 20 alır nabakar ve oğulları 18 öbgz 25 :d

behzat nahhh 20 alır onu benmi sana söyledim:) adamı dinden imandan çıkartma :)

benim herzaman söylediğim behzatın aldığı en fazla aldığı 6 reyting bazı dizilerin rekor kırarak aldığı 25 reytingden daha değerlidir onu dedim :)

ama behzat 20 reyting demedim hiçbir zaman :)

öbgz 25 aldı o bir hayal değil

babalar babalara geldi orası ayrı tabi ama babalar ve evlatlar yanlış gün seçimi kurbanı oldu hem reklamsız başlattılar hemde salıya aldılar şanssız başladı işe :)

behzat nahhh 20 alır onu benmi sana söyledim:) adamı dinden imandan çıkartma :)

benim herzaman söylediğim behzatın aldığı en fazla aldığı 6 reyting bazı dizilerin rekor kırarak aldığı 25 reytingden daha değerlidir onu dedim :)

ama behzat 20 reyting demedim hiçbir zaman :)

öbgz 25 aldı o bir hayal değil

babalar babalara geldi orası ayrı tabi ama babalar ve evlatlar yanlış gün seçimi kurbanı oldu hem reklamsız başlattılar hemde salıya aldılar şanssız başladı işe :)

onlar zaten snn gönlündne geçen reytingler fok balıkları söledei bana:d

- - - Ekleme - - -

Bu dediklerin sıradan. :D

sıradan ama en kaliteli en çok satılan en iyi oyunculara sahip ilginç :d

onlar zaten snn gönlündne geçen reytingler fok balıkları söledei bana:d

- - - Ekleme - - -

sıradan ama en kaliteli en çok satılan en iyi oyunculara sahip ilginç :d

alıntı yapmayaydın bari o nahı silecektim hızmı alamamışım :))))

neyse yani olay neydi :))