WesTxCoasT
Favori Üye
türkiyenin belli yerlerinde başlamış o fırtına muhteşemin yarattığı tayfuna yaklaşamamış
Kaliteden anlayan insan bu kadar ne yapmalı.
türkiyenin belli yerlerinde başlamış o fırtına muhteşemin yarattığı tayfuna yaklaşamamış
Kuzey rakıyla çay içiyorya adam zaten sadece oyunculuk yapmıyor yönetmenlikte yapıyor .. oyunculuğuda çok iyi bana göre ama herkese göre değişir tabi bazıları rakının yanında kavun götürür bazıları cacık zevkler ve renkler değişiyor
kanalD nin hatası getirip en zor güne koydular diziyi oysa diğer günlerde çok rahat 15 reytinglere çıkardı
kanalD nin hatası getirip en zor güne koydular diziyi oysa diğer günlerde çok rahat 15 reytinglere çıkardı
Kuzey rakıyla çay içiyor
hayal -i desdesdereon behzat 20 alır nabakar ve oğulları 18 öbgz 25
Senin hayallarden iyidir
tarih hayal edenleri değil gerçekleştirenleri yazar my zirvede derim zirvedeninidremez hiçbir dizi
hayal -i desdesdereon behzat 20 alır nabakar ve oğulları 18 öbgz 25
behzat nahhh 20 alır onu benmi sana söyledim adamı dinden imandan çıkartma
benim herzaman söylediğim behzatın aldığı en fazla aldığı 6 reyting bazı dizilerin rekor kırarak aldığı 25 reytingden daha değerlidir onu dedim
ama behzat 20 reyting demedim hiçbir zaman
öbgz 25 aldı o bir hayal değil
babalar babalara geldi orası ayrı tabi ama babalar ve evlatlar yanlış gün seçimi kurbanı oldu hem reklamsız başlattılar hemde salıya aldılar şanssız başladı işe
Bu dediklerin sıradan.
onlar zaten snn gönlündne geçen reytingler fok balıkları söledei bana
- - - Ekleme - - -
sıradan ama en kaliteli en çok satılan en iyi oyunculara sahip ilginç
alıntı yapmayaydın bari o nahı silecektim hızmı alamamışım )))
neyse yani olay neydi )
Bi çostun engin denizleri derin ırmaklari aştin Normalde "...ahh" filan demez misinalıntı yapmayaydın bari o nahı silecektim hızmı alamamışım )))
neyse yani olay neydi )
panpa ben ondan nasıl intikam alıcağımı biliyom
Bi çostun engin denizleri derin ırmaklari aştin Normalde "...ahh" filan demez misin
Bi çostun engin denizleri derin ırmaklari aştin Normalde "...ahh" filan demez misin