canım ailem de meliha yeterdi bu dizi için pek uygun tipte değil sanki uğur yücel
canım ailem de meliha yeterdi bu dizi için pek uygun tipte değil sanki uğur yücel
melihayı karıştırma şimdi meliha uğur yücelsiz oynadı ama diziyi izleyemedim demekki tek başına olmuyor bu işler
orda da iyiydi ilkere karasulusulum öle bişi geldi diziye fok attı resmen tülin özin de vardı daha nolsun
o dizide bişeyler eksikti sanki tuzu atmamışlardı yemekte malzeme ne kadar iyi olsada tuz eksik olunca tat vermiyor )
Can yücel iyidir ama tutar mı bilmem.
Can yücel iyidir ama tutar mı bilmem.
Gitsin zayiflasin işte Belkide bu rol için zayiflamiyordur onuda bilemem...Samim karakteri belkide Uğur'un en iyi oynadiği karakterdir.Bana göre ahım şahım bi oyuncu değil aslinda.Hep aynı karakter babacan tavirlari nereye kadar 😕kilolu adamlar çok terler ona yapacak bişeyi yok adamın )
ama babacan bir tipi var hulusi kentmen gibi
meliha ilker ve ezgi tamamda içinde samimsiz olsaydı bu kadro boş olurdu konuyu tamamlayan samim karakteriydi )
1-2 saar önce de pargalını ikizinin hürreme manita yapmıştı west bugün formundacan yücel çok sevdiğim bir şairdir rahmetli oldu west )
bu uğur yücel onun eltisi ))
can yücel çok sevdiğim bir şairdir rahmetli oldu west )
Gitsin zayiflasin işte Belkide bu rol için zayiflamiyordur onuda bilemem...Samim karakteri belkide Uğur'un en iyi oynadiği karakterdir.Bana göre ahım şahım bi oyuncu değil aslinda.Hep aynı karakter babacan tavirlari nereye kadar 😕
1-2 saar önce de pargalını ikizinin hürreme manita yapmıştı west bugün formunda
can yücel çok sevdiğim bir şairdir rahmetli oldu west )
Kafa bir milyon kusura bakmayın muhteşemde gereken cevabı verdim sana atlama hemen.
ne cevabı ben kaçırdım hangi muhteşem konusydu omnnu bile unuttum sen kalk pargalının ikizi ile hürremin arasını yap bir de seanristlere tarihi kötülüyor diye kız
Pargalının ikizide vardı birde doğru entrikadan bol ne var haremde
west alman kralı şarklen ile sümbül ağann arasında da bişiler var diyolar sen bilirsin hatta alman seferinde şarlken o yüzden kaçmış sümbül haber göndermiş buna
İlk sezon bakıyordum arada boşluktan savaş sahnesi bir yada iki tane hatırlıyorum onlarda çakma 300 spartalı gibiydi
oh ne güzel en azından savaş sahnesi görmüşün onu görmeyenler de var
Sonra kuzey fırtınası başladı