Uğur Yücel Yerli Sopranos Dizisiyle Ocak'ta Star TV'de!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
canım ailem de meliha yeterdi :D bu dizi için pek uygun tipte değil sanki uğur yücel

kilolu adamlar çok terler ona yapacak bişeyi yok adamın :))

ama babacan bir tipi var hulusi kentmen gibi :)

meliha ilker ve ezgi tamamda içinde samimsiz olsaydı bu kadro boş olurdu konuyu tamamlayan samim karakteriydi :))
Gitsin zayiflasin işte :X Belkide bu rol için zayiflamiyordur onuda bilemem...Samim karakteri belkide Uğur'un en iyi oynadiği karakterdir.Bana göre ahım şahım bi oyuncu değil aslinda.Hep aynı karakter babacan tavirlari nereye kadar 😕

Gitsin zayiflasin işte :X Belkide bu rol için zayiflamiyordur onuda bilemem...Samim karakteri belkide Uğur'un en iyi oynadiği karakterdir.Bana göre ahım şahım bi oyuncu değil aslinda.Hep aynı karakter babacan tavirlari nereye kadar 😕

ya adam zaten sadece oyunculuk yapmıyor yönetmenlikte yapıyor .. oyunculuğuda çok iyi bana göre ama herkese göre değişir tabi bazıları rakının yanında kavun götürür bazıları cacık :) zevkler ve renkler değişiyor :)

west alman kralı şarklen ile sümbül ağann arasında da bişiler var diyolar sen bilirsin :D hatta alman seferinde şarlken o yüzden kaçmış sümbül haber göndermiş buna :d

İlk sezon bakıyordum arada boşluktan savaş sahnesi bir yada iki tane hatırlıyorum onlarda çakma 300 spartalı gibiydi :d