Uğur Yücel Yerli Sopranos Dizisiyle Ocak'ta Star TV'de!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Usta oyuncu Uğur Yücel yeni dizisi için kollarını sıvadı. Son olarak atv'de yayınlanan "Canım Ailem" dizisinde oynayan başarılı oyuncu Uğur Yücel Ocak'ta Star TV'de ekrana gelecek olan yerli Sopranos'ta Tony Soprano'yu canlandıracak.

Dizinin yapımını TMC Film üstleniyor. Diziyle ilgili tüm gelişmeleri FavoriForumum'da takip edebilirsiniz..

634896399559748514.jpg

wlszm9.png

Tutmaz bence bu iş. Sopranos efsane dizilerin başında geliyor ve hayranları şimdiden hiç hoş karşılamıyor bu durumu. Başarılı olmak istiyorlarsa gerçekten çok iyi bir iş çıkarmalılar. :)

Dizinin senaristi Ayfer Tunç bu diziyi daha önce Gold Film'e önerdi ve Gold Film basrol için Mehmet Aslantug'a teklifde bulundu. Ancak Aslantug senaryoyu begenmedigi için reddetti. Daha sonra Ayfer Tunç senaryosunu TMC Film'e önerdi ve kabul edildi.

Dizinin senaristi Ayfer Tunç bu diziyi daha önce Gold Film'e önerdi ve Gold Film basrol için Mehmet Aslantug'a teklifde bulundu. Ancak Aslantug senaryoyu begenmedigi için reddetti. Daha sonra Ayfer Tunç senaryosunu TMC Film'e önerdi ve kabul edildi.

Tutması bence imkansız o kadar kesin ve net söylüyorum :)

nasıl yani bu diziyi ayfer tunc mu yazcak

Uğur Yücel varsa her türlü izlerim, başkaları açsın yeni yetme oyuncuları izlesin ustaları biz izleriz 😉

bu iş tutsun yada tutmasın ben kesinlikle takip edeceğim şimdiden yer ayırttım ekran karşısında:))

izlemem için uğur yücel ismi yeterli :)

canım aileminde hiçbir bölümünü kaçırmamışımdır hatta bitirenlerede küfretmişliğim vardır ama forumda değil tabi balkonda :))

İzlemem...TMC film niye uyarlamalara gitmiş ki? Star vazgeçsin yabancı dizi/film uyarlamalarindan.O zaman CNBC-e'deki tüm dizileri dublajlayıp PT'ye alsın yabancılık hayranlığı çoksa.

İzlemem...TMC film niye uyarlamalara gitmiş ki? Star vazgeçsin yabancı dizi/film uyarlamalarindan.O zaman CNBC-e'deki tüm dizileri dublajlayıp PT'ye alsın yabancılık hayranlığı çoksa.

işin içinde uğur yücel varsa alayını uyarlasınlar ben izlerim tombul adam çok iyi oyuncu :))

izlemem için uğur yücel ismi yeterli :)

canım aileminde hiçbir bölümünü kaçırmamışımdır hatta bitirenlerede küfretmişliğim vardır ama forumda değil tabi balkonda :))

Canım ailem için Meliha İlker ve Ezgi 32lüsü yeterdi.Uğur Yucel'i cok sevmıyordum.Canım Ailem devam etseydi Bizim Yenge yerine...

- - - Ekleme - - -

işin içinde uğur yücel varsa alayını uyarlasınlar ben izlerim tombul adam çok iyi oyuncu :))
Gitsin zayıflasın ekranda hiç hoş durmuyor harbiden...Bide çok terliyor.Ufunet bastırıyor bana o halleri:X

Canım ailem için Meliha İlker ve Ezgi 32lüsü yeterdi.Uğur Yucel'i cok sevmıyordum.Canım Ailem devam etseydi Bizim Yenge yerine...

- - - Ekleme - - -

Gitsin zayıflasın ekranda hiç hoş durmuyor harbiden...Bide çok terliyor.Ufunet bastırıyor bana o halleri:X

kilolu adamlar çok terler ona yapacak bişeyi yok adamın :))

ama babacan bir tipi var hulusi kentmen gibi :)

meliha ilker ve ezgi tamamda içinde samimsiz olsaydı bu kadro boş olurdu konuyu tamamlayan samim karakteriydi :))

Forum İstatistikleri

Konular
172,960
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan