FX Tyrant 2. ve 3. Sezon Yorumları

2x5

Bir IŞİD'imiz eksikti hayırlı uğurlu olsun Abbudin'e geldi onlar da :D
Ihab Raşid'in olduğu sahnelere tahammül etmek güç. :):)
Bedevi adamın karısı çok çekti ya. Mühendis olacaktı teröristlerin eline düştü. :( Ghani'ye de üzüldüm çok.
Bassam'in muhteşem dönüşümü devam ediyor. Çocuk doktorundan darbeciye oradan katile :X
bassam.png
9/10

Bakıyor musunuz diziye? :) @Forumdash @sürgünüm @xemrexxx

2x5

Bir IŞİD'imiz eksikti hayırlı uğurlu olsun Abbudin'e geldi onlar da :D
Ihab Raşid'in olduğu sahnelere tahammül etmek güç. :):)
Bedevi adamın karısı çok çekti ya. Mühendis olacaktı teröristlerin eline düştü. :( Ghani'ye de üzüldüm çok.
Bassam'in muhteşem dönüşümü devam ediyor. Çocuk doktorundan darbeciye oradan katile :X
Ekli dosyayı görüntüle 45579
9/10

Bakıyor musunuz diziye? :) @Forumdash @sürgünüm @xemrexxx
2x4 ü izledim en son:D

2x5

Sezonun şimdiye kadarki en güzel bölümüydü. :)

Bassam, İŞİD'in yaptıklarından sonra Lübnan'a kaçmaktan vazgeçti. Bundan sonra kardeşiyle birlikte onlara karşı savaşacak heralde. Yalnız karısı ve oğlunun geri dönmesi iyi olmadı, başına bela olabilirler. :X

Ihab, özgürlük mücadelesi veriyordu ama İŞİD saflarına katılması yakışık almadı. :X

Jamal'a yeni darbe girişimini asker oğlundan bekliyorum. :A

@yatutarsa günü gününe izledim tüm bölümleri. :X

9/10

2x5

Kellecilerde iş başındaydı bu bölümde.
Ihab için nefret kat sayım her bölüm artıyor bi kurtulamadık
Bassam'dan da bir atak bekliyorum artık, bu şekilde biraz daha kalırsa sıkıcı olmaya başlayacak

8.8

2x6

helal olsun jamal reyize yine kalpleri fethetti
çin elçisine insan haklarından bahsediyorsanız önce kendi ülkenize bakın dedi adamın dibi bildiğin :bhr:

abu omardan ışıd olmaz bu ne böyle parlak oğlan karılarla şey peşinde :F
jamalın oğlu kalmaya karar verdi nusratla bakışmaları fena:A nusrat intikamı bu oğlanla alır:A
sammy abdul parlağı için milyonlar verici gibi :F
bassam şimdi hangisi oluyor özgür suriye ordusu mu :F

point: 9

2x6

Son iki bölümdür dizi hareketlendi 3. sezon onayını alsın artık. :)

Jamal amcası Tarık'ı öldürdü yerine oğlu Rami Said'i general yaptı. :)

Jamal'ın Çinlilerin ağzının payını verdiği sahne çok iyiydi. Keşke Jamal, Uygur Türklerine yaptıklarından da söz etseydi. :X
Nusrat'ın Rami'ye bakışları çok fenaydı. Aile arasında yeni bir çatışma yaratabilir. :)

Bassam'ı Suriye'deki gibi muhalif Özgür Suriye ordusu olarak adlandırabiliriz. Günümüzde de Özgür Suriye ordusu hem Esad rejimi hem de İŞİD ile savaşıyor. :X

9/10

2x7

Son 2 bölümün gerisinde kaldı fakat yine de güzeldi. :)

Bölüme 3 kadın damga vurdu.

Ne çektin be Nusrat? Bu kızın yüzü hiç gülmeyecek, şimdi de çocuğunu düşürdü. Rahmini kaybettiğ için bir daha da çocuğu olmayacak. Leila çocuksuz gelin istemez, yakında boşandırır oluşundan. :)

Tabbi tüm bunlar Nusrat'ın da işine gelir, yoksa Rami Said ile başka türlü birlikte olamazdı. :)

Samira'ya üzüldüm ama sonunun böyle olacağı belliydi. :X

Molly'in avukatla işi pişireceği belliydi ama bu kadar erken yatağa girmesi şaşırttı doğrusu. Kadın milleti işte, tabii o yaştaki kadın da kocasının arkasından uzun süre yas tutamaz orası ayrı. :)
8/10

2x8

Bir dahaki bölümü bomba olacak, bugünkü bölüm de idare ederdi. :)

Bu Amerikalılar cami hocasını feto gibi siyasi vahiz veren biri mi sanıyorlar acaba? Jamal başkan cami hocasından akıl alıyor. :)

Önceki bölümde söylemiştim Leila çocuksuz gelin istemez diye. Nusrat'a kapının önü gözüktü. :)

Sammy babasınından daha iyi oyuncu yaşadığı şeyi yansıttı bana. Bassam daha ağlamasını bilmiyor. Haftaya da Jamal ile yüz yüze görşrler heralde ya da sezon finalinde. :)
8/10

2x9

Molly'de öğrendi Bassam'ım yaşadığını, böylece avukata yol verdi. Gururu varsa açıklar, avukata da söyleyemedi zaten Bassam'ın yaşadığını. :)

Jamal yine ters köşe yapıp oğlunun öldürülmesini istedi, sarhoş kafası bi dünya halleri ise çok iyiydi. Seviyoruz Jamal'ı ne yapalım bu da böyle bir insan. :)

Nusrat ile Rami'nin yakınlaşmasını bekliyordum, bu bölümde az da olsa gerçekleşti. :X

Altdaki sahne çok iyiydi amakızın ölmesine üzüldüm, Sammy de bu korkuyla 2 ay kendisine gelemez. :)

CMTuVZ5UcAAIaly.jpg

8/10

2x8
Vay be doktordan darbe müteşebbisine oradan komutana. :):) Khalil Bey kariyerinde hızla ilerliyor. Acaba Jamal ile yüz yüze konuşma yapabilecek mi?
Sammy'den beklenmeyen hareketler. :D Ma'an'a kadar gitmesi şaşırttı geri dönmeyi de düşünmüyor ama hata ediyor bence.
Molly avukatla işi ilerletiyor ama Bassam'in ölmediğini öğrenince avukata yol görünecek :F
8.5/10

2x9
Ahmos gibi zeki çevik ahlaklı bir adamdan nasıl böyle iki moron evlat doğmuş acaba? Kasim de kardeşi de salak çıktı. Yavrucum haritada yeri gösterdikten sonra öleceğin belli bari yanlış yeri göster. :( Kasim de orada Ihab'ı vuracağına kendini vurdu. :T: Neyse ki Daliyah kurtuldu.
Barry ve Molly'nin konuşmaları güzeldi. Barry'nin yaşadığını öğrenince avukata yol göründü beklendiği gibi. :):)
Sammy'ye yavşayan ablamıza yazık oldu. Gerçi bir gelecekleri olmazdı zaten, malum bizim Samuel gay :D
Jamal'ın Rami'yi öldürteceğini tahmin ediyordum zaten o yüzden şaşırtmadı. Tariq'ten sonra adam kendi oğluna bile güvenmiyor. Ma'an'ı verme planları yapıyor ama Ma'an'ı verse ne olacak? Halifelik daha da genişler. Sarayın kapısına dayanınca görür. :):)
Bu arada Rami koskoca Bassam Al Fayeed'i tanımıyor muydu acaba? :F
9/10

2x10

Sezonun tartışmasız en güzel bölümüydü. :)

Jamal, Rami'yi öldürtmek için arabasının geçeceği güzargaha bomba koydurdu. Fakat havaya uçan annesi oldu. Böylece Jamal kendi annesinin katili oldu.

Nusrat ve Rami arasındaki yakınlaşmayı Ahmed gördü. Ben daha büyük tepki göstermesini beklerdim gayet sakin davrandı. (Yalnız Nusrat'ın oyunculuğu çok kötüydü, yüksek sesle konuşturup bağırtmasınlar kızı)

Ve bomba. Leila, Jamal'ı Rami'nin yardımıyla devirip Ahmed'i başa geçirmek istiyor. Hatta kocasını öldürmeye kalktı.
9/10

2x10
Bu devirde babana bile güvenmeyeceksin Rami'cim. :) Adam Bassam'den darbe girişimini yiyince ve Tariq'ten kazıklar yiyince artık kendi oğluna bile güvenemez oldu, iyice paranoyaklaştı. Bombada patlayan kişi Amira oldu. Molly kendini suçlar mı acaba?
Ordu gelmiyor Khalil tek başına üç beş adamla kaldı. Telsizden ulaşamazlarsa bir Al Fayeed'i daha kaybedecez. :D
Tarih tekerrür ediyor. Geçen sezon Bassam, Jamal'ı düşürmeye çalışıyordu bu sefer de karısı; ama Ahmed'de devlet başkanı potansiyeli görmüyorum. Belki de çoktan Nusrat'la Londra'ya kaçmıştır. :F
9/10

2x10
Bu devirde babana bile güvenmeyeceksin Rami'cim. :) Adam Bassam'den darbe girişimini yiyince ve Tariq'ten kazıklar yiyince artık kendi oğluna bile güvenemez oldu, iyice paranoyaklaştı. Bombada patlayan kişi Amira oldu. Molly kendini suçlar mı acaba?
Ordu gelmiyor Khalil tek başına üç beş adamla kaldı. Telsizden ulaşamazlarsa bir Al Fayeed'i daha kaybedecez. :D
Tarih tekerrür ediyor. Geçen sezon Bassam, Jamal'ı düşürmeye çalışıyordu bu sefer de karısı; ama Ahmed'de devlet başkanı potansiyeli görmüyorum. Belki de çoktan Nusrat'la Londra'ya kaçmıştır. :F
9/10
Leila'nın 3 maymunu oynaması saçmaydı. Jamal, diktatör ise bir numaralı suçlu kendisi. Bu zamana kadar yakalım yıkalım diyen oydu. :)