Tyrant 2.Sezon Yayın Tarihi ve Fragmanı Yayınlandı

olur neden olmasın:) ben zaten ilk bölümü bugün bitirmek üzereyim nerdeyse .. yarın sizinle aynı anda izlemiş gibi yapıp yorumu yarına saklayacağım yoksa @sürgünüm benden önce izlemişsin diye fırça atacaktır önlem almak lazım :)
Problem yok. :)

@Harunnn60 İki üç günde izlerim ben tüm bölümleri. Haberin olsun sonra beni niye beklemediniz deme. :)

@destere Haftasonu etkinlikteki filmler var, sen izlemiyormusun bu arada? (b)

O yüzden bu akşam 1-2 bölüm izlerim bende. :)

@destere Haftasonu etkinlikteki filmler var, sen izlemiyormusun bu arada? (b)

O yüzden bu akşam 1-2 bölüm izlerim bende. :)
ben günde bir bölüm şeklinde izleyeceğim sen geçersin beni büyük ihtimal :)
filmlerden ise bir iki tane daha izlerim bu sefer etkinlikteki filmlerin içinde beğendiklerim az sayıda o yüzden beğendiklerimi zaten izledim diğerlerinede pek yanaşmak istemiyorum :)

ben günde bir bölüm şeklinde izleyeceğim sen geçersin beni büyük ihtimal :)
filmlerden ise bir iki tane daha izlerim bu sefer etkinlikteki filmlerin içinde beğendiklerim az sayıda o yüzden beğendiklerimi zaten izledim diğerlerinede pek yanaşmak istemiyorum :)
Son günlerde çok fazla dizi izledim pc'ye bakmaktan gözlerim ağrımaya başladı. Yine günde 4 bölüm izlerim.

Bu gece Bates Motel, Better Call Saul ve 2 bölümde bundan izleyim diyorum.

Ne yazacaksan hızlı yaz, çıkmak zorundayım. :)

Son günlerde çok fazla dizi izledim pc'ye bakmaktan gözlerim ağrımaya başladı. Yine günde 4 bölüm izlerim.

Bu gece Bates Motel, Better Call Saul ve 2 bölümde bundan izleyim diyorum.

Ne yazacaksan hızlı yaz, çıkmak zorundayım. :)
tamam :)) kolay gelsin diyeyim iyi geceler dileyelim :))

zaten bugün izleyecektin ? dün yarın demiştin ben öyle hatırlıyorum :)
Ben gece sabaha kadar dizi izleyen bir adamım. Dün gecede 1'de başladım 3'te elektrikler kesildi. Yatakta döndüm durdum uyku tutmadı bir türlü. Bol bol enerji bakanının kulaklarını çınlattım. :)

Yanımızda yöremizde elli tane baraj var. Her yer su iki günde bir elektrikler kesiliyor ne iş anlamadım. :)