Arkadaşlar bende sizinle başlayayım o zaman olur mu ?dizide @xemrexxx ye hitap eden oyuncularda varmış mesela sammy ile abdul emrenin favorisi olacak tipler )
jamal empire ın yumuşak huylu jamal ına benzemiyor gördüm adamı bayağı aktif
Arkadaşlar bende sizinle başlayayım o zaman olur mu ?dizide @xemrexxx ye hitap eden oyuncularda varmış mesela sammy ile abdul emrenin favorisi olacak tipler )
jamal empire ın yumuşak huylu jamal ına benzemiyor gördüm adamı bayağı aktif
olur neden olmasın ben zaten ilk bölümü bugün bitirmek üzereyim nerdeyse .. yarın sizinle aynı anda izlemiş gibi yapıp yorumu yarına saklayacağım yoksa @sürgünüm benden önce izlemişsin diye fırça atacaktır önlem almak lazımArkadaşlar bende sizinle başlayayım o zaman olur mu ?
Problem yok.olur neden olmasın ben zaten ilk bölümü bugün bitirmek üzereyim nerdeyse .. yarın sizinle aynı anda izlemiş gibi yapıp yorumu yarına saklayacağım yoksa @sürgünüm benden önce izlemişsin diye fırça atacaktır önlem almak lazım
TmmProblem yok.
@Harunnn60 İki üç günde izlerim ben tüm bölümleri. Haberin olsun sonra beni niye beklemediniz deme.
ben günde bir bölüm şeklinde izleyeceğim sen geçersin beni büyük ihtimal@destere Haftasonu etkinlikteki filmler var, sen izlemiyormusun bu arada?
O yüzden bu akşam 1-2 bölüm izlerim bende.
Son günlerde çok fazla dizi izledim pc'ye bakmaktan gözlerim ağrımaya başladı. Yine günde 4 bölüm izlerim.ben günde bir bölüm şeklinde izleyeceğim sen geçersin beni büyük ihtimal
filmlerden ise bir iki tane daha izlerim bu sefer etkinlikteki filmlerin içinde beğendiklerim az sayıda o yüzden beğendiklerimi zaten izledim diğerlerinede pek yanaşmak istemiyorum
tamam ) kolay gelsin diyeyim iyi geceler dileyelim )Son günlerde çok fazla dizi izledim pc'ye bakmaktan gözlerim ağrımaya başladı. Yine günde 4 bölüm izlerim.
Bu gece Bates Motel, Better Call Saul ve 2 bölümde bundan izleyim diyorum.
Ne yazacaksan hızlı yaz, çıkmak zorundayım.
Bir şey yazmayacakmışsın zaten sanada iyi geceler, dikkat et üstün açık uyuma. )tamam ) kolay gelsin diyeyim iyi geceler dileyelim )
ilk bölümün yorumunu yapacağımda sonra okursun artık )Bir şey yazmayacakmışsın zaten sanada iyi geceler, dikkat et üstün açık uyuma. )
Gece Bates Motel ve Better Call Saul'u izledikten sonra elektrikler gitti.ilk bölümün yorumunu yapacağımda sonra okursun artık )
zaten bugün izleyecektin ? dün yarın demiştin ben öyle hatırlıyorumGece Bates Motel ve Better Call Saul'u izledikten sonra elektrikler gitti.
Ben gece sabaha kadar dizi izleyen bir adamım. Dün gecede 1'de başladım 3'te elektrikler kesildi. Yatakta döndüm durdum uyku tutmadı bir türlü. Bol bol enerji bakanının kulaklarını çınlattım.zaten bugün izleyecektin ? dün yarın demiştin ben öyle hatırlıyorum