Tyrant 2.Sezon Yayın Tarihi ve Fragmanı Yayınlandı

Ben @Forumdash ve @xemrexxx diziyi kaçırmayız ama kendini bu güzellikten mahrum edenler de var :)) @destere ve @sürgünüm gibi :))

Fragmandan pek bir şey anlamadım şimdilik ama ikinci sezonun da güzel olacağına şüphem yok. Özledik Al Fayeedler'i :D

Bence birgün izleyince pişman olacaksın bunca zaman izlemedigine :) :)
Belki bir gün izlerim tüm kapıları kapatmıyorum. Yanlış anlaşılmasın söz vermiyorum izleyeceğim diziye. Sonra söz verdin de izlemedin deme. :)

Efsane izlemediğim bir kaç dizi kaldı öncelik onların bittikten sonra niye olmasın. Günde 4-5 bölüm dizi izliyorum bir kaç ay sonra izlemeye dizi bulamayacağım. :X

Yarın akşam başlıyorum.

Umarım @destere'de benimle izler.
@Forumdash kurgu deyince diziye olan sempatim arttı zaten şu an ilk bölümüne bakıyorum :) güzel bir dizi birlikte izleriz... ayrıca sürgünüm dizide bir leila var üfff çok yetenekli:) aslında forumdash konudan bahsetmeyip direk leyladan giriş yapsaydı mecnun olup başlamamız daha kolay olacaktı :)

@Forumdash kurgu deyince diziye olan sempatim arttı zaten şu an ilk bölümüne bakıyorum :) güzel bir dizi birlikte izleriz... ayrıca sürgünüm dizide bir leila var üfff çok yetenekli:) aslında forumdash konudan bahsetmeyip direk leyladan giriş yapsaydı mecnun olup başlamamız daha kolay olacaktı :)
İzleriz diyeceğinden hiç ümidim yoktu. Büyük sürpriz oldu. Yarın akşam başlayalım öyleyse. :)

İzleriz diyeceğinden hiç ümidim yoktu. Büyük sürpriz oldu. Yarın akşam başlayalım öyleyse. :)
ilk bölüm itibariyle güzel bir dizi yinede devamına bakmak lazım emin olmak için homeland ı ilk szonu izleyip bırakmıştım :) yine hoc da yine ilk sezonu izleyip terketmiştim hatta ikinci sezonun ilk üç bölümünüde izlemiştim ..

Bahsettim ya leyla dan :X sen bide camalı gör :F kaçacaksın @xemrexxx :A