Tyrant 2.Sezon Yayın Tarihi ve Fragmanı Yayınlandı

Ben @Forumdash ve @xemrexxx diziyi kaçırmayız ama kendini bu güzellikten mahrum edenler de var
) @destere ve @sürgünüm gibi
)

Fragmandan pek bir şey anlamadım şimdilik ama ikinci sezonun da güzel olacağına şüphem yok. Özledik Al Fayeedler'i

Empire ilk bölümü ben de sevemeyip bırakmıştım. 5 mi ne vermiştim ama sonradan acayip açılıyor. Yılın en iyi yeni dizilerinden.
Diziye karşı bir önyargım yok. Elimin altında bulunsun izlerim bir kaç hafta sonra.

Bence birgün izleyince pişman olacaksın bunca zaman izlemedigine
Belki bir gün izlerim tüm kapıları kapatmıyorum. Yanlış anlaşılmasın söz vermiyorum izleyeceğim diziye. Sonra söz verdin de izlemedin deme.

Efsane izlemediğim bir kaç dizi kaldı öncelik onların bittikten sonra niye olmasın. Günde 4-5 bölüm dizi izliyorum bir kaç ay sonra izlemeye dizi bulamayacağım.

Yarın akşam başlıyorum.

Umarım @destere'de benimle izler.
@Forumdash kurgu deyince diziye olan sempatim arttı zaten şu an ilk bölümüne bakıyorum
güzel bir dizi birlikte izleriz... ayrıca sürgünüm dizide bir leila var üfff çok yetenekli
aslında forumdash konudan bahsetmeyip direk leyladan giriş yapsaydı mecnun olup başlamamız daha kolay olacaktı

İzleriz diyeceğinden hiç ümidim yoktu. Büyük sürpriz oldu. Yarın akşam başlayalım öyleyse.

İzleriz diyeceğinden hiç ümidim yoktu. Büyük sürpriz oldu. Yarın akşam başlayalım öyleyse.
ilk bölüm itibariyle güzel bir dizi yinede devamına bakmak lazım emin olmak için homeland ı ilk szonu izleyip bırakmıştım
yine hoc da yine ilk sezonu izleyip terketmiştim hatta ikinci sezonun ilk üç bölümünüde izlemiştim ..

Bahsettim ya leyla dan
sen bide camalı gör
kaçacaksın @xemrexxx