Tyrant 2.Sezon Yayın Tarihi ve Fragmanı Yayınlandı

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
38,927
Puanı
1,060

Homeland ve 24 dizilerinin yaratıcılarının ellerinden çıkan, yayın hayatına geçen yıl FX ekranlarında başlayan Tyrant'ın 2.sezon yayın tarihi belli oldu.

Geçtiğimiz günlerde yaz takvimini duyuran FX, Tyrant'ın yayın tarihini 16 Haziran 2015 olarak belirledi. 2.sezonun 13 bölümden oluşacak olan dizinin fragmanı da yayınlandı.

Geçen yıl İsrail ve Filistin gerginliğinden dolayı dizinin seti son 2 bölüm kala İstanbul'ataşınmıştı.2.sezonun TR'de geçip, geçmeceği merakını sürdürüyor.

Dizinin özeti ise şöyle;Kurgusal bir şehir olan "Baladi"de geçecek olan dizi, yaklaşik 20 yıldır Los Angels'ta kendi isteğiyle sürgün hayatı süren Barry, yeğeninin düğünü için ülkesine geri döner. Diktatör bir babanın oğlu olan Barry'nin Baladi'ye dönüşüyle kendini ailevi, siyasi çatışmalarin içinde bulacaktır.

Tyrant 2.Sezon Fragmanı

bekliyoz bakalım X leila ile barry ne zaman vuslata erecekler

Sen izlemiyordun bu diziyi dimi? Dizi arıyorsun bak istersen fena değildi de benim eşiği geçemedi.
Homeland'in yapımcılarındandı herhalde bu dizi.
Benim eşiğimi de geçemez o zaman. Eşiğime laf ettirmem.

Ne yani senin gözünde ben tüm dizileri izleyip beğeniyor muyum?

Benim eşiğimi de geçemez o zaman. Eşiğime laf ettirmem.

Ne yani senin gözünde ben tüm dizileri izleyip beğeniyor muyum?
Yok öyle değil de ben dizilere aman izleyeceğim dizi sayısı artmasın gözüyle bakıyorum (bazı zamanlarda bunu unutup dozu kaçırdığım oluyor
) sen ise izleyecek bir şeyler bulayım gözüyle bakıyorsun. O nedenle benim beğenmediğim bazı dizileri beğenmen normal.

Sıkıcı bulupta izlediğim diziler var tabii inkar etmiyorum. Sen o dizileri izlememeyi tercih ediyorsun.

Dizi yetişmediği için izliyorum daha kalitelisini bulsam kaçırmıyorum zaten.

bu diziyi bende listeme aldım merak etme
bu tarz sevmediğim dizileri bundan sonra hep listeleyip paket yapacağım
)
Bencu bu dizi senlik
sen homeland ve hoc'ı fazla politika ve siyaset içerdi diye sevmedin
ama burdaki siyaset ve politika tamamen kurgu hatta taht kavgaları var
Leyla'yı görsen zaten bırakmazsın da camal'ı görünce kaçak delik ararsın

kurgu derken game of thrones a benzeyen yanları varmı ? benzer bişeyse kaçmaz