1x1
Dün internetim yoktu. İzleyecek tek bir dizi bölümüm (ve izlemek istediğim hazırda filmim) bile kalmamıştı ve daha önceden indirdiğim Twin Peaks'in ilk bölümünü izleyim dedim. Sabah foruma girince bir baktım
@sürgünüm de izlemiş ve yorumlamış bile.
(Gerçi The Newsroom bitince izleriz demiştik o nedenle çok da mucizevi bir sürpriz değil ama yine de hemen başlayacağını tahmin etmiyordum.
)
Dizi açıkçası beni hemen yakalayamadı. Çok fazla karakter ve hepsini tanımak biraz zaman aldı. Fakat bölümün sonlarına doğru bütün karakterlere alışmaya başladım. İyi bir atmosferi var dizinin. Normalde polisiyelerden çok bıktım ve pek izlemek istemiyorum ama bu dizi izlemeye değer, polisiyeden fazlası da olduğuna inanıyorum.
Neyse bu kadar dizi yorumu yeter adam toplama faslına geçeyim direkt.
Dizinin IMDb'de 9.0 puanı var. Yani IMDb'ye göre gelmiş geçmiş en iyi 15-20 diziden biri konumunda. Ayrıca yakında yeni versiyonu çıkacağı için adı çokça duyulacak, izlemeniz adını duyduğunuzda yabancı kalmamanızı sağlayacaktır.
@sürgünüm senden ricam ikinci bölüme hemen geçme önce ilk bölümü izletelim herkese ve izleyeceklerle ona göre program yapalım.
@Danger UA! etkinliğe katılacağını söylemişti zaten.
@destere hayatta kaçırmaz bu diziyi, imkanı yok yani.
@sokak sanati da polisiyelere ilgilidir, o da kaçırmaz.
@gundix123 de aynı şekilde kaçırmaz gibi.
@Harunnn60 listesine alır da gerisi biraz şüpheli.
@berkann bu diziyi izlemek çok istiyordu ama şu sıralar neyin etkinliğini düzenlersek düzenleyelim katılmaz gibi.
@Tolstoyevski'yi etiketlemeye gerek yok herhalde zaten övülebilecek maksimum düzeyde övmüş ilk bölümü.
@yatutarsa'yı da etiketleyelim Oz'a katılmadı belki burada bizleri onurlandırır.
@Forumdash'ı da etiketleyeceğim ama büyük ihtimal o diğer dizilerini yetiştirmekle meşgul. Şansımızı deneyelim yine de tabii.
Etiketlemeyi unuttuğum arkadaşlar varsa kusura bakmasınlar. Başka bir etiketleşmede görüşmek üzere.
8/10