Bunu gelişmişlik olarak anlayıp olumlayamıcam o zaman netflix yada herhangi bi dizi de izleyemiyprlardır.Valla İngiltere'den gelen arkadaşım bizim çoğu evde televizyon yok, izlenmiyor diyordu.
Bunu gelişmişlik olarak anlayıp olumlayamıcam o zaman netflix yada herhangi bi dizi de izleyemiyprlardır.Valla İngiltere'den gelen arkadaşım bizim çoğu evde televizyon yok, izlenmiyor diyordu.
Biliyor ama bu bizim dizimiz diye.Bunu gelişmişlik olarak anlayıp olumlayamıcam o zaman netflix yada herhangi bi dizi de izleyemiyprlardır.
Zaten onlar da kurallara uygun olarak oransız yayınlıyorlar, yasaklanma gibi bir durum olmaz..Gazete sayfalarında reyting oranları paylaşılıyor. Star, Akşam, Habertürk, bu sitelerde var. Medyafaresi falan yasaklanırsa,oraları kaynak gösterip yayınlamaya devam edemez misiniz?
Kaç reyting aldıkları belli o sayfalarda, eğer oransız derken onları demek istiyorsan? misal BZÇO 11. küsür almış o sayfalara göre.Zaten onlar da kurallara uygun olarak oransız yayınlıyorlar, yasaklanma gibi bir durum olmaz..
Ben Habertürk'e baktım göremedim link atabilir misin sana zahmet.Kaç reyting aldıkları belli o sayfalarda, eğer oransız derken onları demek istiyorsan? misal BZÇO 11. küsür almış o sayfalara göre.
Umarım tamamiyle heryerde yasaklanamaz çünkü reyting konuları forumuzda daima ilgi gören bir konu
aa orada görunmüyor 😱Ben Habertürk'e baktım göremedim link atabilir misin sana zahmet.
Bizim dizi derken? Türk dizisi mi?Biliyor ama bu bizim dizimiz diye.
Onlar da korkuyorlar çünküü20 yıldır yayınlanan reyting sonuçlarını yasaklamak gerçekten büyük bir saçmalık, neden sektördeki kimse bu karara itiraz etmez, mücadele vermez anlamıyorum. Başta Ali Eyüboğlu, Cengiz Semercioğlu vs. bu isimlerin tepki göstermesi lazımdı gerçi.
Onlar da TV8'den almışlar tablolar ona ait.aa orada görunmüyor 😱
Akşam ve Star kabulünse onlar burada
Akşam sayfasındaki reyting oranı
Star sayfasındaki reyting tablosu
Black Mirror var yaBizim dizi derken? Türk dizisi mi?
Kırmızı yerdeki gibi dersen eğer derler ki yayınlandıgı halde oynama yaptılar zaten (agb)Her yerde yasaklandığına göre birileri reytingler ile istediği gibi oynayabilir. Esra Erollar 6 reytinglere çıkar misal. Ya da reytinglerde olmayan bir program olan kış şehirleri her ne ise hayalet program olarak zirveye oynamaya devam eder. !.