Show Tutar Mı Tutar - Dizi Yorumları

Bölümü izledim ama yorum yapamadım. %80'ini beğendiğim bir ilk bölüm oldu. İlk bölümler genelde dizinin tanıtıcı bir bölümü olur ama bu dizinin ilk bölümü tam bir sinema filmi tadındaydı. Çok sevdim. Ceyda Ateş çok ön plana çıkmamış ama ana konuyu izleyiciye iyi bir şekilde aktarmak istedikleri için senaryo bu şekilde ilerledi diye tahmin ediyorum. İlerleyen bölümlerde Ceyda Ateş'in de iyi bir şekilde öne çıkacağını düşünüyorum.

Dizi tutar mı peki, evet riskli bir konu. Kardeş Payı, Leyla İle Mecnun ve Mutlu Ol Yeter tarzı diziler sevenler için birebir bir dizi. Show TV tekrarlarını sık sık yayınlarsa bu dizi Cuma günü için iyi ve ideal oranlar alabilir. Umarım tutar ve devam eder.

Ilk bölümü izleyip beğenmemek mi 😱 efsane nitelikte bir ilk bölüm olmuştu hatta o dönemde Başlayan ve en yüksek reyting alan dizi olmuştu o bölüm sonra düştü ama olsun kaliteden ödün vermedi bu benim fikrim ama izle emin ol seversin ilk bölüm 6,66 reyting almıştı

Diziyi beğenenleri gördükçe seviniyorum.

O zaman ile bugün arasında çok fark var. O zamanlar sadece komedi dizilerini izliyordum, ama şimdi romantik komediden drama kadar birçok yapımı izledim sezon boyunca. Şimdi izlesem beğenirim belki, hem 20 bölüm de çok değil.

Aynen @Aserat hadi sen izle bende senle beraber tekrar izler beraber yorumlaşırız
hem dizimi anmış olurum

Önce bir kesinleşsin, öyle haber veririm.

Bu arada Fabrika Kızı'nı izledin mi @dizi kolik? Merak ettim de.
Yok o diziye göz atamadım. Dün başladı o da. Tekrarına denk gelirsem yorum yaparım konusunda. Tanıtımları ilgimi çekmişti, eminim güzel bir iş çıkmıştır.

Yok o diziye göz atamadım. Dün başladı o da. Tekrarına denk gelirsem yorum yaparım konusunda. Tanıtımları ilgimi çekmişti, eminim güzel bir iş çıkmıştır.
Ben pek beğendim şahsen. Oysa izlemeyi hiç planlamıyordum, ama beni hemen kendine çekti. Reyting olarak çok kötü başlamış, ama tekrarı biraz umut veriyor gibi.

Ben pek beğendim şahsen. Oysa izlemeyi hiç planlamıyordum, ama beğendim açıkçası. Çok kötü başlamış, ama tekrarı biraz umut veriyor gibi.
Reytinglerini gördüm ama tekrarı umut vermiş bence. Show o dizinin de tekrarlarını sık sık yayınlayabilirse gelecek hafta en azından 2,8 - 3 reyting seviyesine gelebilir. Gerçi Survivor'ın finali var sanırım aynı gün ama dediğim gibi kötü bir dizi olsa tekrarları o seviyede olmazdı yani ben gelecek hafta yükseliş yaşayacağını düşünüyorum Fabrika Kızı'nın.