Karı kıza yedirecek gibi olmuş sanki ben böyle anladım şimdi dikkatli bakınca.bir şey yok
ben mervelisini izledim gerek yok
valla bence o paralar turabiye haram olacak , herkesin ahını aldı , kendi takımı bile sattı onu
ben mervelisini izledim gerek yok
yok artıkHaha.Bunu yeni gördüm.
ben gördüğüme inanırım kulakların duyduğu yalan olabilirCidden ne yapmaya çalıştın anlamadım.Kendi takımı satmış olabiliğr ama karşı takımdan en az 3 kişi onu destekledi.😉Herkesin düşüncesi kendine.Ayrıca kendi takımındanda elediği isimler onu desteklemedi.
Yiğit Sahra Berna Müge Ertunga bizdendi.İyice hayal alemine kaçtın Turabi'ye çatacam diye.
O zaman sağda solda saçmalama bilmediğin konularda.Striptiz oalyı kapandı tüm turabi'ciler için ve gayette mantıklı açıkladı hayranları ve içini kavurtanlar için.
nasıl başlık o töbe töbefesatlık bende mi acabadizilerde falan rol almasın sakın
şaka yapıyoruz sendeCidden ne yapmaya çalıştın anlamadım.Kendi takımı satmış olabiliğr ama karşı takımdan en az 3 kişi onu destekledi.😉Herkesin düşüncesi kendine.Ayrıca kendi takımındanda elediği isimler onu desteklemedi.
Yiğit Sahra Berna Müge Ertunga bizdendi.İyice hayal alemine kaçtın Turabi'ye çatacam diye.
O zaman sağda solda saçmalama bilmediğin konularda.Striptiz oalyı kapandı tüm turabi'ciler için ve gayette mantıklı açıkladı hayranları ve içini kavurtanlar için.
yok artık
ben gördüğüme inanırım kulakların duyduğu yalan olabilir
şaka yapıyoruz sende, ama turabi hakkında da birkaç cümle söylemek istiyorum sende beni kısıtlıyorsun
Zor bence oyunculuk yapması..
Ne kadar abartıldı bu adam ya.
Allah yazdıysa bozsun. 😱Gördüğünün sebebini anlaman için açıklanmış işte bizzat taraf tarafından.İnanmayı seömezsen baya içine oturmuş Turabi o nedenledir.
Yoksa Sümbül'e ihanet etmek istemiyormusun.Melun vadici.
Doğru cümlelerle karşımıza çıksan neyse ama sen yanlış cümleler kullanıyorsun asılsız olan ve izlemeyenlerin inanacağı cinsten.
Fox'a çekerse o kadarda zor olmaz senin için.
Uzun zamandır ekranda adam gibi adam görememiştik bu kadar doğallaık mecbur abartılacak.
Adam gibi adam görmek istiyorsan Sıla'yı takipte kal.Gördüğünün sebebini anlaman için açıklanmış işte bizzat taraf tarafından.İnanmayı seömezsen baya içine oturmuş Turabi o nedenledir.
Yoksa Sümbül'e ihanet etmek istemiyormusun.Melun vadici.
Doğru cümlelerle karşımıza çıksan neyse ama sen yanlış cümleler kullanıyorsun asılsız olan ve izlemeyenlerin inanacağı cinsten.
Fox'a çekerse o kadarda zor olmaz senin için.
Uzun zamandır ekranda adam gibi adam görememiştik bu kadar doğallaık mecbur abartılacak.
Allah yazdıysa bozsun. 😱
Adam gibi adam görmek istiyorsan Sıla'yı takipte kal.
Delikanlı çocuk canım kotarır o işi de o zaman. 🙄Yazarsa işin zor.
ben doğru cümleler ile karşınıza çıkmasam bile videolar ve gazeteler öyle demiyor ama
Sıla'yı Demet Akalın ile kıyaslayabildiğine göre kalite anlayışını görebiliyorum.Yazarsa işin zor.
Sıla bitti benim için melıun nasıl destekledi Gökhan'ı.Ama bir Demet değil sonuçtan anlayacağın üzere.
ben saçmaladığımı düşünmüyorum , sana güzel laflar desem saçmaladı filan demessin amaSen bizle tanışıyorsun elalemin dediği umrumuzda mı biz burada yazıp konuşuyoruz.
Neyse şöyle antilik yapıcam diye saçmala artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?