Turabi Kazandığı Paraları Ne Yapacak?

Programı izlemenizi tavsiye ederim yanlış düşünceye sahip melun tayfası @mrt-06 @xemrexxx @RevaN çok hayranı olduğunuz striptiz olayınıda açıklığı kavuşturuyor.

Adam gibi adam işte buna denir.Ailesi için harcamış yine standartların üstünde bir insna olduğunu göstermiş.İyiki kazandın dedirtmiş.

ben mervelisini izledim gerek yok

valla bence o paralar turabiye haram olacak , herkesin ahını aldı , kendi takımı bile sattı onu

Cidden ne yapmaya çalıştın anlamadım.Kendi takımı satmış olabiliğr ama karşı takımdan en az 3 kişi onu destekledi.😉Herkesin düşüncesi kendine.Ayrıca kendi takımındanda elediği isimler onu desteklemedi.
Yiğit Sahra Berna Müge Ertunga bizdendi.İyice hayal alemine kaçtın Turabi'ye çatacam diye.

ben mervelisini izledim gerek yok

O zaman sağda solda saçmalama bilmediğin konularda.
Striptiz oalyı kapandı tüm turabi'ciler için ve gayette mantıklı açıkladı hayranları ve içini kavurtanlar için.

Haha.
Bunu yeni gördüm.
yok artık

ben gördüğüme inanırım kulakların duyduğu yalan olabilir

şaka yapıyoruz sende
, ama turabi hakkında da birkaç cümle söylemek istiyorum sende beni kısıtlıyorsun

yok artık

ben gördüğüme inanırım kulakların duyduğu yalan olabilir

Gördüğünün sebebini anlaman için açıklanmış işte bizzat taraf tarafından.İnanmayı seömezsen baya içine oturmuş Turabi o nedenledir.

Yoksa Sümbül'e ihanet etmek istemiyormusun.
Melun vadici.

şaka yapıyoruz sende
, ama turabi hakkında da birkaç cümle söylemek istiyorum sende beni kısıtlıyorsun

Doğru cümlelerle karşımıza çıksan neyse ama sen yanlış cümleler kullanıyorsun asılsız olan ve izlemeyenlerin inanacağı cinsten.

Zor bence oyunculuk yapması..

Fox'a çekerse o kadarda zor olmaz senin için.

Ne kadar abartıldı bu adam ya.

Uzun zamandır ekranda adam gibi adam görememiştik bu kadar doğallaık mecbur abartılacak.

Allah yazdıysa bozsun. 😱

Adam gibi adam görmek istiyorsan Sıla'yı takipte kal.

Doğru cümlelerle karşımıza çıksan neyse ama sen yanlış cümleler kullanıyorsun asılsız olan ve izlemeyenlerin inanacağı cinsten.

ben doğru cümleler ile karşınıza çıkmasam bile videolar ve gazeteler öyle demiyor ama

ben doğru cümleler ile karşınıza çıkmasam bile videolar ve gazeteler öyle demiyor ama

Yazarsa işin zor.

Sıla bitti benim için melıun nasıl destekledi Gökhan'ı.
Ama bir Demet değil sonuçtan anlayacağın üzere.
Sıla'yı Demet Akalın ile kıyaslayabildiğine göre kalite anlayışını görebiliyorum.
Gökhan'ı destekleyecek tabiki kendi vokali.