vadi arkadaşların bile sana destek vermiyor , turabinin kaderini yaşıyorsun sende bu forumdaHer fırsatta paylaşma
Sen ne diyon .ss
Adam hakkıyla aldı hem o takım arkadaşalrını takan yok kulisçiler yüzünden Gökhan kaybetti zaten
vadi arkadaşların bile sana destek vermiyor , turabinin kaderini yaşıyorsun sende bu forumdaHer fırsatta paylaşma
Sen ne diyon .ss
Adam hakkıyla aldı hem o takım arkadaşalrını takan yok kulisçiler yüzünden Gökhan kaybetti zaten
Ne gerek var bu videoya
olabilir sümbül ağanı nyerine gelsin ondan iyi kıvırıyor![]()
Haha.
olabilir sümbül ağanı nyerine gelsin ondan iyi kıvırıyor![]()
Vadici kardeşlerim bu konudaolmasada her zaman arkamdadırlar 😎vadi arkadaşların bile sana destek vermiyor , turabinin kaderini yaşıyorsun sende bu forumda![]()
Gülme lütfenHaha.Bunu yeni gördüm.
![]()
Ha işte birinci oldu artıkVadici kardeşlerim bu konudaolmasada her zaman arkamdadırlar 😎
Hem adadakiler konuşmasın sonuçta 1.oldu demekki halk Turabiyi çok sevmiş![]()
oo daha ne videolar var sen görsen şok geçirirsinHaha.Bunu yeni gördüm.
![]()
bak yine uyarı filan alacaksın , turabi için değmezGülmesene![]()
Nasılsa Turabi 1.oldubak yine uyarı filan alacaksın , turabi için değmez![]()
bak bu şekilde düşünebilirsin , kendini yıpratmana gerek yokNasılsa Turabi 1.oldu![]()
Aynen tanıdıkbak bu şekilde düşünebilirsin , kendini yıpratmana gerek yok
hepimiz turabiyi tanıdık zaten![]()
ben valla turabiyi savunmadım hiç bir zaman hatta el hareketi bile yapmıştı orda da kötüledim , sadee sizi destek veririm oda akın meselesi yüzünden , akın gidince benim amacım bitti zatenAynen tanıdıkTurabi adamlığıyla yarışmalardaki başarısı ve dobralığıyla kazandı
Biz düne kadar savunduğu adamı bugün kötülüyenleride tanıdık@Eray Güler
Lafı üstüne alınmak isteyen alırben valla turabiyi savunmadım hiç bir zaman hatta el hareketi bile yapmıştı orda da kötüledim , sadee sizi destek veririm oda akın meselesi yüzünden , akın gidince benim amacım bitti zaten
buralardan laf göndermeyede kalkma![]()
valla bende çok şey söylerimde eleştiri kaldıramadığını da herkes biliyor sonra uyarı alıyorsun zatenLafı üstüne alınmak isteyen alır![]()
Yav he hevalla bende çok şey söylerimde eleştiri kaldıramadığını da herkes biliyor sonra uyarı alıyorsun zaten![]()
Nesi var başlığın?nasıl başlık o töbe töbefesatlık bende mi acaba
dizilerde falan rol almasın sakın
![]()